nie odwiedzałam Twojego wątku tylko chwilkę, jak się wydaję, a tu już kolejne cuda.
takie cudne śliczności masz, nie wiem nawet jak to wyrazić słowami
gratuluję!
Piekna Luedde-Viola .A ja dzis lazilam kolo mojego drzewka i poczulam zapaszek sliczny i dopiero teraz sie zorientowalam ze to moja Violka Blue Malaysia tak pieknie pachnie .Lepiej pozno niz wcale A co u C1 slychowac?
ależ ona pięknie w tym kielichu wygląda chyba odgapie, jeśli gdzieś się kiedyś na takowe natknę.. i Cattleyka, jak ja Ci jej zazdroszczę ja nie wiem czy ja coś źle robię, czy jeszcze za wcześnie by u mojej spodziewać się kwiatów, w każdym razie coraz bardziej mnie kuszą te storczyki
Mariusz od jakiegoś czasu pozwalam sobie obserwować Twoje poczynania ze storczykami jestem pod ogromnym wrażeniem tego jak szybko zmienia się Twoja kolekcja. Jak szybko dochodzisz do posiadania storczyków i to przecież nie z najniższej pułki.
Kolekcja jest bardzo bogata i różnorodna gratuluję . Storczyki zadbane pięknie ukazane na fotografiach. Mariusz czynisz cuda że tak pięknie Ci kwitną .
Mariuszu przed zamknięciem wątku warto otworzyć nowy aby móc tutaj zostawić link naprowadzający do drugiej części Szukałam, ale chyba jeszcze nie masz nowego wątku, a kiedy moderator zamknie Ci te część, będzie Cię trudno znaleźć ;) No i raczej musisz napisać pw do moderatora, bo nie są chyba w stanie czytać wszystkich wątków