takie cudne śliczności masz, nie wiem nawet jak to wyrazić słowami

gratuluję!

Dufin pisze:wygląda pięknie, ale ja wciąz czekam na te fotki jak ona pachnie
 ja również, bo bardzo jestem ciekawa jak pachnie
 ja również, bo bardzo jestem ciekawa jak pachnie   

Moje kolejne chciejstwo...
  Moje kolejne chciejstwo...  

Tylko czubek pędu przebija się liść wyżej..
 Tylko czubek pędu przebija się liść wyżej..   

.A ja dzis lazilam kolo mojego drzewka i poczulam zapaszek sliczny i dopiero teraz sie zorientowalam ze to moja Violka Blue Malaysia tak pieknie pachnie
 .A ja dzis lazilam kolo mojego drzewka i poczulam zapaszek sliczny i dopiero teraz sie zorientowalam ze to moja Violka Blue Malaysia tak pieknie pachnie  .Lepiej pozno niz wcale
 .Lepiej pozno niz wcale  A co u C1 slychowac?
 A co u C1 slychowac? 
 A potem?
  A potem?
 chyba odgapie, jeśli gdzieś się kiedyś na takowe natknę.. i Cattleyka, jak ja Ci jej zazdroszczę
  chyba odgapie, jeśli gdzieś się kiedyś na takowe natknę.. i Cattleyka, jak ja Ci jej zazdroszczę   ja nie wiem czy ja coś źle robię, czy jeszcze za wcześnie by u mojej spodziewać się kwiatów, w każdym razie coraz bardziej mnie kuszą te storczyki
 ja nie wiem czy ja coś źle robię, czy jeszcze za wcześnie by u mojej spodziewać się kwiatów, w każdym razie coraz bardziej mnie kuszą te storczyki 
 Jest powalajaca!!
 Jest powalajaca!!

Szukałam, ale chyba jeszcze nie masz nowego wątku, a kiedy moderator zamknie Ci te część, będzie Cię trudno znaleźć ;) No i raczej musisz napisać pw do moderatora, bo nie są chyba w stanie czytać wszystkich wątków
 Szukałam, ale chyba jeszcze nie masz nowego wątku, a kiedy moderator zamknie Ci te część, będzie Cię trudno znaleźć ;) No i raczej musisz napisać pw do moderatora, bo nie są chyba w stanie czytać wszystkich wątków  

Bardzo piękne kolor (-y)
 Bardzo piękne kolor (-y)   Reszta widzę też nie próżnuje Księżniczka niedługo ukarze swe piękno w całości
 Reszta widzę też nie próżnuje Księżniczka niedługo ukarze swe piękno w całości