Przemku nie potrzeba żadnej wiedzy żeby napisać czy nam się coś podoba czy nie. Każdy pokazuje to co ma u siebie i mu najlepiej rośnie, zdaję sobie sprawę, że nie wszystkich to musi od razu fascynować. Każde odwiedziny oraz wpisy są dla mnie miłe i napędzają mnie do działania, więc się tak nie czajcie
Magdo jestem tego samego zdania, tamto konto mam tylko do podglądania.
W tej doniczce rosną 2 dwuletnie sadzonki z liścia. Nawet już je rozmnożyłam z powodzeniem - roczniak mieszka teraz u Tomka(eikoden). W sumie u mnie rosną przez cały rok, ale z tego co pamiętam takie maluchy wolniej przyrastają - chyba, że ktoś tak je podlewa, że aż pływają (jak moja mama) wtedy tempo wzrostu jest spore.
Krzysztofie nie lubię prowadzić monologów, tak wiele można się od Was dowiedzieć i zawsze wskazany jest świeży punkt widzenia, a w tym sezonie trochę z tym ciężko, więc nie dziwcie się tak mojemu stanowisku. Staram się być w wielu Waszych wątkach (czasem aż nie ogarniam tego wszystkiego, co u kogo widziałam i pisałam) i było by mi miło gdybyście się od czasu do czasu odwzajemniali
Na początku też tylko obserwowałam forum, ale na rejestracji można tylko zyskać!
Beatko rzeczywiście wyglądają niemalże identycznie. Czy Twojej z czasem wydłużyły się liście, bo to jedyna różnica jaką dostrzegam? W 100% podzielam Twoje uczucia - są przepiękne i absolutnie niesamowite

Twoje "wywody" nigdy nie są nudne, ja po prostu jestem ignorantem w zbyt wielu dziedzinach

Dziękuję za identyfikację