Działka korzo_m
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorociu czy można Ci wykraść po jednym kolorze małych sadzonek liliowców , bo masz takie śliczne ? Jestem okropna , ale mam takie chciejstwo na te kwiaty . Madzia będzie u mnie w połowie września , gdybyś miała ochotę na jakieś rośliny to mi napisz .
Pozdrawiam cieplutko Zosia
Pozdrawiam cieplutko Zosia
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- korzo_m
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Dziewczyny chyba ściągnęłyście mnie myślami. Dzisiaj jestem w domu, ale po południu z powrotem wracam, a dlaczego -przyplątał się do nas mały kotek, ma ok pół roczku, kotek trochę niedomagał, wczoraj z przybłędą pojechaliśmy do weterynarza dostał terapię antybiotykową na 8 dni i dzięki temu jestm uziemiona. Mam bardzo dużo zdjęć działeczki, ale na razie wkleję tylko kilka sztuk pozostałe będą jesiennymi wieczorami i zimą do pooglądania. Mam tyle zaległości w Waszych ogrodach,że nie wiem kiedy uda mi się je nadrobić, TĘSKNIĘ ZA WAMI, ale od 15 września będę już dostępna częśćiej pozdrawiam Wszystkich ,bardzo miło mi,że o mnie myślicie. Miałam dobre chęci, ale nie uda mi się chyba nawet kilku zdjęć zamieścić ,może po południu.
- korzo_m
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Bernatko jak miło ,że mnie odwiedziłaś, to jest początek zdjęć, póżniej Was nimi zanudzę . Zaraz wracam na włoście do mojego malutkiego kotka, którego nazywałyśmy z siostrą - Kleopatra, jak przyszła miała takie dziwne skośne oczy, nie wiedziałyśmy wtedy ,że jest to spowodowane chorobą, a nam skojarzyły się z tą władczynią. Kuracja antybiotykowa i odpowiednia dieta zalecona przez pana doktora na pewno pomoże. Jest bardzo wychudzona, cały czas miała biegunkę, dlatego spędzę z nią kilka dni, bo trzeba podawać lekarstwa.

Pietrek witam w moim ogródku, penstemon jest bylinowy, na zimę go pookrywam może uda mi się go przechować, słyszałam,że lubi przemarzać . Penstemony posadziłam pierwszy raz oczywiście wypatrzyłam te piękne kwiaty na naszym forum.

Pietrek witam w moim ogródku, penstemon jest bylinowy, na zimę go pookrywam może uda mi się go przechować, słyszałam,że lubi przemarzać . Penstemony posadziłam pierwszy raz oczywiście wypatrzyłam te piękne kwiaty na naszym forum.