Super grudniczki całe w cukiereczkach:) tak jak i u mnie i wilczomlecze też cudne, szczególnie ten żółty od niedawna mam takiego od Kamilki-chociaż mały też kwitnie. Wilczomlecze są bardzo urodziwe
Arletko zygusie w samych paczusiach,i wilczomlecze nieustannie kwitną a co do heelowenu,nie uważam tego za świeto to nie nasza bajka i nie nasza tradycja.
Arletko co Ty robisz że Ci wszystko kwitnie wszędzie kwiaty w storczykach
kwiaty w sukulentach kwiaty ogród botaniczny u Ciebie. A halowyn
Dorotka ma rację to nie nasz tradycja jak wiele innych przyszło skądś.
Arletko chyba muszę pokazać moim grudnikom jak mają wyglądać bo ani myślą o kwitnieniu a Twoje obsypane pączkami. Wilczomlecze też mają śliczne kwiatuszki
Henryku no ja też mam spaczony troszkę gust i dla mnie to aż za natto kłująco
Agnieszko wilczomlecze u mnie kwitną na okrągło co przekwitną to tydzień lub dwa i są następne kwiatki
Dorotko Jak już wcześniej pisałam też nie obchodzę halloweenu taką figurkę mam od kiedyś bo syn ją bardzo chciał i tak sobie na chwilkę ją zapalę w ten dzień ale to taki maleńki akcencik
Stasiu nic im nie robię same tak jakoś pięknie kwitną chyba wiedzą, że bez tego miałabym straszną chandrę i mogłabym zapomnieć je podlać
Renatko pokaż, pokaż ja tak niedawno u kogoś biadoliłam, że moje nie mają zamiaru kwitnąć ipo kilku dniach patrzę a tam wysyp pączków
Witaj Arletko. No tak mnie nie było kilka dni a u ciebie jakby już wiosna. Wilczomlecze pieknie kwitną nie mówiąc o kaktusach. Zzazdroszczę ci oczywiście pozytywnie. oby jak najwięcej takich kwitnień. Grudniczek również pięknie obsypany pąkami.
Te nad tym pięknym grudniczkiem to wilczomlecze? U mnie w domu zawsze je się tak nazywało, ale coś nie jestem pewna czy ta nazwa jest słuszna. A tak w ogóle to też piękne kwitną