Iwonko zgadzam się z Tobą co do pięknego położenia działki Ale co do jej piękności to jeszcze potrzeba nam czasu Może za kilka lat
Krysiu na razie jest ładnie, ale już się martwię co będzie jak wyjadę na lato
Fabiolo tak też robię [film oglądałam ] mój ma na imię Kubuś i cały czas zrzuca liście Tylko patrzeć jak będzie łysy Muszę zajrzeć do Ciebie Powojnik julia de......... Takie różyczki posadziłam jak byłam drugiego listopada a mówiłam że dam sobie spokój po ostatnich niepowodzeniach
Co za uczta dla oczu
Jaki piękny ogród masz Romciu.... i okolice .... z wielką przyjemnością pooglądałam sobie i poczytałam
Moze pogorzany zastrajkowały i tylko liście wypuściły
Bardzo miło i wesoło spędziłam sobotę Byłam w filiharmoni na kabaretach ,świetna zabawa Chociaż chwilkę z Wami pobędę
Monisiu wiesz jak u Ciebie obejrzałam fotkę liliowo- hostową ,to pomyślam żeby moje lilie też podsadzić hostami Tylko mam obiekcje, czy nie będą miały za dużo słonka Miłej niedzieli
Ewuś cieszy mnie że tak CI się u mnie podoba Wytłumacz mi o co chodzi z pogorzanami
Krysiu Ania zwróciła mi uwagę że on powinien mieć nasiona Ja jakoś nigdy nie zauważyłam Ale jak tylko będą nasionka to wpisuję Cię na listę U mnie zawsze jesienią i zimą jest wiosna i lato Ponieważ Krysiu Ty masz piękne trawki, to ja dzisiaj zaprezentuję swoje ............
Romuś - chodziło mi o przegorzany - czasem palce na klawiaturze są szybsze od myśli.... - wysiałam je, ale pokazały tylko liscie - a zakwitnąc nie chciały
Dobrze masz Roma, na działce prawie cały czas lato :P , zimą jej nie oglądasz.
Przez Ciebie (albo dzięki Tobie) kupiłam powojnik, tę Julkę ... :P
Ewo - przegorzany to byliny, zakwitną dopiero w przyszłym roku, a potem już co roku,
zasieją się same, jeśli zostawisz choć jedną kulkę na zimę
Igorku miło mi wyśpij się porządnie ,jak się podobał koncert Pokażę Ci fotkę niedopilnowanej szachownicy, ponieważ ona wcześnie kwitnie i mnie nie ma wtedy na działce
Aneczko na pewno się da ,tylko chwilkę poczekaj Ten miskant zebrinus był sadzony jesienią Jesteś na liście pierwsza
Ewuniu nic straconego, mam już cztery ładne kępki Daj znać a na pewno Ci przywiozę
Elu bardzo się cieszę że masz przeze mnie Julkę Ja w tym roku odłożyłam jej gałązkę , przysypałam ziemią i przycisnęłam kamyczkiem Może będzie wiosną sadzonka jest świetna całe lato obsypana kwiatami ,powtarza kwitnienie i nie wymaga specjalnych zabiegów Wiosną trochę wapna i azofoski Tak Elu masz rację jak ja wracam z działki to Wy macie lato obcykane Ja Wam wtedy serwuję swoje lato
Majowe widoczki.......... To moja kalina po pierwszym zimowaniu . Jutro będę u Was dziś nie mam siły idę