HANIU ,po numerach przedmiotu łatwo trafisz na moich sprzedawców ,bo linki nie działają .

959753067, 949976574.
STASIU ,JANINKO,KRYSIU ,jak miło tak naharować się w ogrodzie . :P
MARIOLU ,groch sześciotygodniowy ,to właśnie ten do zajadania na surowo prosto z krzaczka .Słodziutki w całości ,nie tylko ziarenka . :P
MADZIU ,im wcześniej posiejemy ,tym wcześniej będą plony .Oby tylko zima nie wróciła .
MARPO ,na działeczce chęci nałapiesz na wszelkie pracy .Obyś tylko za wiele strat nie miała ,bo skutek będzie odwrotny .
AGNESS ,ja też nie wykopałam orientów i bardzo się boję czy coś z nich zostało

.
IGUŚ ,mój ogród nie jest z gumy ,tylko bardzo duży .
GRAŻYNKO ,sezon rozpoczęłam .Troszkę warzywek wysiałam ,troszkę zakupów poczyniłam ,porządki na rabatkach prawie zrobione i straty odnotowane .Prawie wszystkie róże musiałam przyciąć do linii kopczyków ,przemarzły niestety .Mam 2 pienne ,a może miałam ,bo zajrzałam do nich dzisiaj .Pomimo solidnego okrycia ,wygląda na to ,że nic po nich nie pozostało .

Mahonia pośrednia też wygląda kiepsko ,przycięłam ją prawie do ziemi .Cała czarna,pomimo okrycia .Jedynie przy ziemi 1 maleńka ,boczna gałązka żywa ,więc może coś z niej będzie .Obok siebie rosły 2 klony ,jeden wygląda świetnie ,a drugi chyba
kaput . 
1 Rh ,też chyba padnie ,reszta w bardzo dobrej kondycji .Wszystkie były jednakowo okryte .Po hebe też chyba pozostaną wspomnienia.
Cieszę się ,że chociaż żurawki dobrze wyglądają .