Ogród Joli

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
MonaeS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 mar 2010, o 22:02
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród Joli

Post »

Jolu dziękuję ci bardzo za zaproszenie i urocze popołudnie ;:196 .Mogłam poznać następnych formułowiczow i śmiać się z już wcześniej poznanymi.Uważam, że spotkanie bylo ZDECYDOWANIE udane i owocne ;:138.
Ja też wsadzilam już hipka a w poniedziałek obsadzę kamienie na drodze :wink: Znowu musialam jechać przez lotnisko, bo zamknęli drogę przez las, ale to żadna przeszkoda, bo po tylu nalewkach było bezpieczniej :heja .
x-U-ie
---
Od: 23 cze 2009, o 16:09

Post »

Hihihi a czym te kamienie obsadzać będziesz??
Awatar użytkownika
MonaeS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 mar 2010, o 22:02

Post »

Jak to czym? Macierzanką "do deptania" made in gościniec Joli.
x-U-ie
---

Post »

AA hihi ja chyba muszę ją uziemić w doniczce, by jakieś 2-3 tygodnie nie tylko przetrwała, ale się na nowo ukorzeniła:)
Awatar użytkownika
Jagusia
1000p
1000p
Od: 24 lis 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Joluś ;:196
Chciałyśmy z Kasią bardzo podziękować, za to że z taką ochotą otwierałaś przed nami swoją bramę chociaż przecież było już po 13-ej :wink: .
Spędziłyśmy z Wami wszystkimi miłe chwile, pełne radości i śmiechu. No ale jadąc na to spotkanie nie spodziewałam się niczego innego. Na szczegółową relację foto zapraszam do mojego wątku. Tutaj u Ciebie pozwolę sobie wstawić jedno zdjątko:

Obrazek

Wybór był naprawdę trudny, bo jak sami widzicie wyszłam tu wyjątkowo idiotycznie, ale za to inni wyszli prześlicznie. No to już stwierdziłam że się poświęcę dla dobra ogółu.
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
x-U-ie
---

Post »

Kochana Jagusiu wyszłaś jak zawsze pięknie:)
Awatar użytkownika
Zyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 maja 2008, o 21:38
Kontakt:

Post »

Witam Dziewczynki i jednego Rodzynka T...oj jak ja bym chciała być z Wami.
Buziole dla całej Grupy ;:196
U mnie jeszcze nie zakończyła się akcja fasolowa - ba aura nie dopisuje. ;:97
Awatar użytkownika
gosia07
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 gru 2009, o 20:55

Post »

Jolu bardzo bardzo dziękuje za przemiłe spotkanie.Było bardzo fajnie z wami można się czuć jak ze znajomymi od zawsze ;:196 Mam do ciebie pytanko tam pod balkonem nie daleko samochodów rosła taka ładna roślinka niebieska albo fioletowa co to? Możesz zrobić zdjęcie ;:180 W ogóle chciałam powiedzieć że twój ogród jest naprawdę bardzo bardzo fajny .Masz bardzo ładny zadbany ogród .
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p
Od: 4 cze 2010, o 09:34

Post »

O proszę jakie mieliście fajne,liczne spotkanko :uszy
Wszyscy uśmiechnięci,zadowolenia...ale przecież nie mogło by byc inaczej gdy gospodarze tacy sympatyczni :D
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Kochani jak miło Was widzieć ;:196 Spotkanie musiało być wspaniałe.....innej opcji po prostu nie ma ;:138
Awatar użytkownika
patkaza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 cze 2010, o 23:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

było rzeczywiście ZDECYDOWANIE :;230 zielono słodko i zabawnie----bbbaaaardzo ;:196 ;:196 ;:196 ;:180
Jolu ależ nam sobotę umiliłaś a ogród masz jak salonowy-elegancki wielki zadbany i na pięknym zielonym dywanie ;:162 ;:77
............tak Uleńkę ułaskawiliście że w drodze powrotnej bestyja z ręki mi jadła dosłownie :;230 a u Obiego jeszcze narcyze dokupiłyśmy dla zaostrzenia apetytu :uszy
bawiłam sie doskonale w przemiłym towarzystwie ;:4 pozdrawiam ;:7
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
x-U-ie
---

Post »

Aga haha ale następnym razem nie załatwiaj sobie szofera w mojej hihi osobie tylko musimy wziąć niezrzeszonego :;230 co bym mogła na serio popróbować płynów a nie na herbatce się męczyć::D choć jak wszyscy widzieli i promile mi nie potrzebne by auto cale drżało o naszego śmiechu :)

A żeby dopełnić. Nie myślcie, że my z Agą nie szkółkowałyśmy. Zaczęło się w Łuszczowie, punkcie Krzysiaka, gzie pracuje Grzegorz_Z. Od niego złapałyśmy jakąś trawkę dla 111agnieszki. A niech ma łotr niespodziankę, mimo, że o nas nie dojechała.

Aga zawiozła Joli białego marcinka do kompletu. Pewnie dla Joli byłoby więcej zielonych, ale przy tak zaplanowanym ogrodzie ciężko przywieźć coś naprawdę pożądanego.
Następnie starałyśmy się dość szybko dotrzeć do Ogrodnika na Kraśnickich. Nie jest najtańszy może w regionie, ale całkiem ma sporą ciekawą ofertę.
Potem wymiano - zakupy na miejscu u Joli. Cieszę się z hibeczka, choć po ciemku na balkonie ale dostał swoją doniczkę z ziemią, co by nie zmarniał. Tadziu, bądź pewien, że gdybyś miał i 10 tych hibków to i tak rozebrałybyśmy do ostatniego.

No już się sciemniało, gdy zamknęłam bagażnik i musiałam kogoś postraszyć, że pieszko będzie wracał hihi inaczej byśmy tak się żegnały do 24 :;230 :;230 :;230 żartuję, ale na serio trzeba było w końcu wsiąść do autka. Łaskawie sie z nami obeszło, jeszcze pozwoliło nam cierpliwie się zadowolić wizytą w OBI. Tam jak Aga napisała poszły w ruch cebule narcyzów i hortensje chyba bukietowe.

Zabawnie się potem pod blokiem wybierało, która roślina czyja, ale o ile myślę, to chyba nie było pomyłek.
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

Miło Was widzieć :wit :tan
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
jola1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2008, o 08:15

Post »

Kochane forumki to ja bardzo serdecznie Wam dziękuję za tę spontaniczną wizytę. Bardzo fajnie że udało nam się spotkać większą grupą i jak widać takie spotkania nie planowane też są bardzo udane i radosne.
Wczoraj nie miałam dostępu do kompa dla tego dopiero dzisiaj nadrabiam zaległości. Mój M po powrocie z zawodów chciał koniecznie wysłuchać relacji ze spotkania i trochę żałował że nie mógł być z nami.
Na życzenie Ulki zdjęcie z zawodów.

Obrazek

Jagusiu na zdjęciach wszyscy wyszliśmy pięknie bo widać że jesteśmy zadowoleni i rozbawieni. Kasia spisała się bardzo dobrze i nagroda jej się jak najbardziej słusznie należała, Ty wiesz jak postępować z młodzieżą .Mam nadzieję że Kasia jeszcze nie raz przywiezie Cie do mnie jak i na inne spotkania.
Zytko spotkanie bardzo udane choć spontaniczne. Mam nadzieję że teraz jak już trochę pogoda się poprawiła to zbierzecie fasolę i odetchniesz- czego bardzo Ci życzę.
Gosiu ten kwiatek to pewnie heliotrop ,to z mojej rozsady.I na życzenie dzisiejsze zdjęcie

Obrazek

FRAGOLA-Grażynko wypadło mi pojedynczo czynić honory domu ale mam nadzieję że wszyscy byli zadowoleni.

AGNESS-Aga spotkanie było zdecydowanie wspaniałe.

Jeszcze dzisiejsze zdjęcia roślinek które u mnie zostały, bardzo dziękuję za nie

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
lemka77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 cze 2009, o 14:52

Post »

Ale fajne zadowolone chłopaki :;230