Magnolia super!! Masz zdjęcie kwitnącej?
Muszę przyznać, że Twoja krzewuszka też mi się podoba- moja natomiast jest wyjątkowo niewydarzona

No to ja wiemmirdem pisze:A ja sobie powtarzam w tym roku będę twarda nie dam sie pelargoniom, nie dam się.....................i na razie nie chodzę na bazarek![]()
Dręczę i zaraz będę dręczyćigielka78 pisze:Dzidziu, ty chyba specjalnie dręczysz mnie tymi białymi irysami???? Jak nic, będę musiała takie nabyć.
Dziękuję za informację o bruzdownicy muszę się z nią rozprawićgrabek pisze:Dzidziu, śliczna piwoniai trzykrotka już Ci rozkwita
, u mnie jeszcze nawet nie zamierza. Pelargonie nietypowe, piękne ja nie mogę też się oprzeć zakupom jednorocznych. A jeśli chodzi o bruzdownicę to napisałam Ci w moim wątku
Gosiu ta piwonia to tak trochę po macoszemu była traktowanagosia07 pisze:Strasznie podobają mi się takie piwonie ja mam późniejsze i bladawce.
To tylko jedna taka pośpiesznaaage pisze:Piękne piwonie. Mają już kwiaty. U mnie dopiero malutkie pączki.
Tej akurat w ogóle jeszcze nie przycinałam, ma trzy lata i taka jak na zdjęciuIgnis05 pisze:Witaj Dzidziu !![]()
Śliczna jest ta krzewuszka.![]()
Czy ją przycinasz i kiedy![]()
MonikoMonia68 pisze:Dzidziu, u Ciebie jak zwykle same piękności![]()
Magnolia super!! Masz zdjęcie kwitnącej
Niestety ja też nie znam odmianyaage pisze:Dzidziu co to za odmiana irgi? Ja też mam taką i nie wiem jaka to odmiana
Aniu to jest irys syberyjski biały, dalej nie wiemAnna Guba pisze:No nie , rozdziawiona zostanęprzez tego białego irysa , jaka to odmiana to będę szukała.