Moje zielone - rośliny AGI Z
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje zielone - rośliny AGI Z
Aga ja jeszcze niedawno pomyślałam o rezygnacji z wątku w dziale o roślinach i założeniu jednego o wszystki na off. Ale jak się dowiedziałam nie wolno pisać o kwiatach w dziale o wszystkim, czyli off. I d... zbita!
- AGA Z
- Od: 14 paź 2009, o 11:20
Szkoda, że się tak porobiło. Jestem krótko na Forum i nie wiem jak było wcześniej. Może lepiej, może gorzej. Osobiście bardzo podoba Mi się teraźniejsza forma. Szkoda, że nikt nie pyta o zdanie użytkowników (bo takich osób jak Ja jest na pewno więcej) jak chcieliby, żeby Forum wyglądało. W końcu to wszyscy je tworzymy. Ale nie my tu rządzimy.
Ja rozumiem chęć do tego, aby wszystko mieściło się w ramach sztywno postawionych. Rozumiem jak w roślinach są np. przepisy, czy jakieś inne tematy, ale nie czepiajmy się takich szczegółów jak pisanie komuś, że podobają się jego rośliny.
A może jest jakieś Forum gdzie można pogadać o wszystkim. Każdy miałby swój wątek i już.
Chyba sobie nagrabiłam.
Ja rozumiem chęć do tego, aby wszystko mieściło się w ramach sztywno postawionych. Rozumiem jak w roślinach są np. przepisy, czy jakieś inne tematy, ale nie czepiajmy się takich szczegółów jak pisanie komuś, że podobają się jego rośliny.
A może jest jakieś Forum gdzie można pogadać o wszystkim. Każdy miałby swój wątek i już.
Chyba sobie nagrabiłam.

Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Spis treści
- treissi
Aguś ja na tym forum jestem już dość długo i na początku było tu całkiem inaczej. Można było pisać o wszystkim, atmosfera była naprawdę wspaniała. Teraz dużo się pozmieniało, co chwila są jakieś nowe problemy... coś się zmienia... Oczywiście niektóre zakazy popieram - przepraszam z góry za to co napiszę - ale jak wchodzę rano na forum i otwieram 20 wątków pod rząd a tam same 'Dzień dobry. Zapraszam na kawę.' to mnie trafia ... Nie każdy ma czas, żeby to czytać
A niechcę też omjiać wątków, które lubię czytać...
Jeśli chodzi o stwierdzenia typu: Piękna, śliczna, itp. to z jednej strony rozumiem, że są troszkę niepotrzebne, jeśli ktoś szuka konkretnych informacji o jakimś kwiatku. Ale od tego jest raczej forumowa encyklopedia o roślinach.... A tutaj od zawsze były takie nasze wątki o wszystkim... oczywiście z przewagą kwiatów. Ale jeśli nikt nie będzie ich chwalił to po co mamy je pokazywać

Jeśli chodzi o stwierdzenia typu: Piękna, śliczna, itp. to z jednej strony rozumiem, że są troszkę niepotrzebne, jeśli ktoś szuka konkretnych informacji o jakimś kwiatku. Ale od tego jest raczej forumowa encyklopedia o roślinach.... A tutaj od zawsze były takie nasze wątki o wszystkim... oczywiście z przewagą kwiatów. Ale jeśli nikt nie będzie ich chwalił to po co mamy je pokazywać

- AGA Z
Mnie też trafia i popieram (choć sama kilka takich napisałam).
Niektóre posty nic nie wnoszą i takie jak będą skasowane to chyba nikt nie będzie miał żalu.
Może nie będzie tak źle. Poczekamy może się coś wyklaruje
Niektóre posty nic nie wnoszą i takie jak będą skasowane to chyba nikt nie będzie miał żalu.
Może nie będzie tak źle. Poczekamy może się coś wyklaruje
Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Spis treści
- treissi
Aguś każdy z Nas od czasu do czasu taki post napisze, ale niektórzy (wybaczcie) robią to cały czas 

To ja chyba jestem taką osobą, wiecznie nie na temat 

- AGA Z
Hej
Jeszcze nie ma takiego działu, cobyś mogła tam pisać.

Jeszcze nie ma takiego działu, cobyś mogła tam pisać.

Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Spis treści
-
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A cóż jest złego w tym że się np.napisze że ''kwiatuszek przypadł mi do gustu'' lub ''masz bardzo ładne roślinki'' ? Czy ponieważ te zdania nic nie wnoszą do tematu o kwiatku,mamy zaprzestać zachęcać innych (nawet takimi postami) do jeszcze lepszej ich pielęgnacji jak i hodowli? Oczywiście nie można z niczym przesadzać,gdyż wszystko musi mieć swój umiar.
AGA Z pisze:Hej![]()
Jeszcze nie ma takiego działu, cobyś mogła tam pisać.![]()
Mirek taki ma XXX

- AGA Z
Krysieńko, Mnie nie przeszkadzają posty o chwaleniu roślinek. Sama takowe lubię dostawać. Chodziło bardziej o te 20 postów z kawą i o umiar właśnie.
Lenka, dawaj namiary.

Lenka, dawaj namiary.
Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Spis treści
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
JA poczytałam i jestem na temat
od samego początku jest tu przestrzegany regulamin bo dostawałam upomnienia za pisownię, za wstawianie za dużo emotków i w sumie za chwalenie jednym słowem, zgadzam się że nie należy nadużywać tego, i trzeba szanować wytyczone cele, ale jak zauważyły dziewczyny fajnie jest mieć wątek gdzie gada się o wszystkim, choć potem roślinki gubią się w całości, ale jak komuś zależy to i tak znajdzie co mu potrzebne, jak nie może zapyta a żadna z nas nie szantrapa i odpowie nie? w sumie zawsze tak jest że jedni się zżywają bardziej inni mniej i powstają KWA hehhe czyli koła wzajemnej adoracji, ja prowadzę dwa fora dziecięce jestem tam adminką i wiem jedno jedno rózni się od drugiego jak dzień z nocą a niby ta sama tematyka
i zawsze są na forach niesnaski i niedogadania i na to nie poradzi się nic
a regulamin trza szanować i już, czy chcemy czy nie...może to i dobrze bo by się bajzelik zrobił?

Wyłałam ci na PW
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
AAAAAAAAAAAA i przy tym wszystkim zapomniałam cudna miniaturka
zaczynają mi się coraz bardziej podobać
czekam do wiosny a potem ...Aguś szaleję 

- AGA Z
Trzynastko, oczywiście, ze trzeba. Beż dwóch zdań. Mam nadzieję, że nikt nie będzie miał nic przeciwko, jak założę wątek " Mydło i powidło". Czyli taki, że można pogadać na każdy temat, kwiatowy też.
Ok. Zakupię na wiosnę całą paletę i będę wysyłać.
Lenka, leżę pod biurkiem

Ok. Zakupię na wiosnę całą paletę i będę wysyłać.

Lenka, leżę pod biurkiem

Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Spis treści