Mój ogród....
- MagdaMisia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 mar 2009, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogród....
Gospodarza chyba zasypało i odcięło od świata w dodatku odłączając internet... 
Magiczna ma co chwilę przerwy w "dostawie neta" , to może Adaś też na nie cierpi? 
Pozdrawiam,Małgorzata
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Adaś chyba musi od nas odpocząć.
Dziękuję za pamięć, odwiedziny i życzenia.
Chciałbym również i Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia zdrowia i wszelkiej pomyślności i przeżycia Świąt w ciepłym, serdecznym, rodzinnym gronie. Wszystkiego najlepszego
Chciałbym również i Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia zdrowia i wszelkiej pomyślności i przeżycia Świąt w ciepłym, serdecznym, rodzinnym gronie. Wszystkiego najlepszego
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Adam Lycaste aromatica, ciekawa roślinka , fajnie że Ci w końcu zakwitła , warto było czekać .
A rok u mnie na pewno nie będzie lepszy , już się go boję .
Genia
A rok u mnie na pewno nie będzie lepszy , już się go boję .
Genia
- mag

- Od: 20 mar 2008, o 09:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No, rzeczywiście rzadki rarytasik
Gratuluję, bo to niewątpliwy sukces 
- ursulka

- Od: 2 paź 2009, o 23:12
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Adasiu w Nowym Roku
wszystkiego zielonego Ci życzę
Roślinka śliczny cudoczek, całkiem mi nie znany. Że też zawsze wynajdziesz coś interesującego!
A przy tym zaćmienie...! Ha! Strzygi, wilkołaki i inne odmieńce zbiegną się tłumnie
Roślinka śliczny cudoczek, całkiem mi nie znany. Że też zawsze wynajdziesz coś interesującego!
A przy tym zaćmienie...! Ha! Strzygi, wilkołaki i inne odmieńce zbiegną się tłumnie
Geniu Trzymajmy kciuki za pomyślność i zdrowie.
Madziu Dziękuję.Warto było. To jeden z wymarzonych storczyków którego kupowałem dla oryginalnego zapachu. Stoi na oknie w pracy tak i zakwitł jednak bardzo późno. Storczyki czasem tak mają
Oj Ula Ty to jak coś napiszesz...
Dziękuję serdecznie za życzenia i również życzę Tobie wszystkiego najlepszego, wszystkiego co sobie wymarzysz no i dużo ogrodniczych wyjazdów...Pozdrawiam Adam
Madziu Dziękuję.Warto było. To jeden z wymarzonych storczyków którego kupowałem dla oryginalnego zapachu. Stoi na oknie w pracy tak i zakwitł jednak bardzo późno. Storczyki czasem tak mają
Oj Ula Ty to jak coś napiszesz...
- Asiula z wyspy
- 200p

- Od: 9 mar 2010, o 23:19
Adamie storczyk jest przepiękny, a jeśli można go podziwiać na żywo i czuć jego zapach, to ja bym z takiej pracy nie wychodziła... tylko gapiła się na niego
Gratuluję cierpliwości i wytrwałości!
Ogród to dzieło sztuki.... w trakcie tworzenia !
Mój kawałek podłogi
Mój kawałek podłogi
- MagdaMisia

- Od: 17 mar 2009, o 20:39
Witaj Adam
Nie mogłam się powstrzymać... przeglądając zdjęcia natknęłam się na Twoje przetaczniki...

Pozdrawiam
Magda
Nie mogłam się powstrzymać... przeglądając zdjęcia natknęłam się na Twoje przetaczniki...

Pozdrawiam
Magda
Asiu Dziękuję, z pracy to i tak nie wychodzę bez względu na to czy mi coś na parapecie pachnie czy nie
Przejrzałem ostatnio Twoje ostatnie wpisy i wiem, rhodochitona w tym roku nie mogę sobie odpuścić. ŁAŁ
Madziu Co za artyzm, nawet ta rozmazana plama jest jak najbardziej na miejscu. Strasznie ciekawe... wspominkowe
zdjęcie. Pozdrawiam
Madziu Co za artyzm, nawet ta rozmazana plama jest jak najbardziej na miejscu. Strasznie ciekawe... wspominkowe
Adam, co słychać
, bo znikłeś i oby jedynie do przyjścia wiosny, wtedy nie podaruję częstszych relacji 
- Asiula z wyspy
- 200p

- Od: 9 mar 2010, o 23:19
Adamie w innych okolicznościach zaoferowałabym ci nawet nasionka, ale po co komu nasionka z których nic nie wyrosło już od dwóch lat!
Szczerze polecam Rodochitona. Ja też muszę ją mieć z powrotem już w tym sezonie. Kupię nasiona i zobaczymy, jak nic znowu z tego nie wyjdzie to kupię roślinę...
Ogród to dzieło sztuki.... w trakcie tworzenia !
Mój kawałek podłogi
Mój kawałek podłogi