bo ja róże wczoraj sadziłam a dziś dołowałamhanka55 pisze: P.S.
Liska chodzi w krótkim rękawku, uwierzysz?

u mnie 10 st na plusie a nie taka paskudna zima jak u Was...
bo ja róże wczoraj sadziłam a dziś dołowałamhanka55 pisze: P.S.
Liska chodzi w krótkim rękawku, uwierzysz?
Dzielnych pionierów łamane przez odśnieżaczy łamane przez hodowców kudłatych psów podziwiam tak czy siak, ale to jest część ich życia, ale powiedz mi, gdzie znaleźćtakich, którzy te przeciwności losu potrafią tak ubrać w słowaminismok pisze:niestety młodzież elegancka,jadalna i kwiecista poszła w biel![]()
Mogę tylko przytaknąć100krotka pisze:Agato, i Ty się dziwisz, że ja Cię podziwiam?
Ja Cię wręcz uwielbiam, za takie teksty jak ten:
Dzielnych pionierów łamane przez odśnieżaczy łamane przez hodowców kudłatych psów podziwiam tak czy siak, ale to jest część ich życia, ale powiedz mi, gdzie znaleźć takich, którzy te przeciwności losu potrafią tak ubrać w słowaminismok pisze:niestety młodzież elegancka,jadalna i kwiecista poszła w biel![]()
Bedę sie musiał jej przyjrzeć - moze zasili wiosenne chciejstwa!minismok pisze:na 1 planie Louise Odier......ta róza wytrzyma wszystko![fakt ma podporę] ale daj mi Boże taki wigor! i cechy Feniksa
Właśnie wtedy wypadł nam "wymarzony urlop w ogrodzie".minismok pisze:4.od połowy czerwca do konca lipca codzienne ulewy i zimna wiosna,
minismok pisze:Andrzeju Maxie......ta sama róza 10 dni temu........dobra burbonka i wytrzymała.......ale nie kupuj w markecie!.sadzonki są marne[ korzeń młody i mocny a okulizowane patyki ze zużytych genetycznie staruszek...z takiego krzewu wyrośnie..... "lebioda"