Roślinki Ani ;-)
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- zabcia_paula
- 500p
- Od: 24 sty 2009, o 10:34
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Andziax007
- Kontakt:
Madziu mama fuksja mi ostatnio zwiędła ale dlatego że ją przelałam
Teraz miewa się dobrze a dzidziusie rosną jak szalone
Prawdopodobnie będzie kwitnąć na różowo - fioletowo
Paulo ja ostatnio nie mam czasu nawet pomyć naczyń tak jestem zakręcona
A to jeżdżę a to u Teściowej przesadzam kwiatki, sadzę inne kwiaty do ogródka i plewię a u siebie nic to dobrze że je chociaż podleję i tyle
Tylko wieczorami mam czas ale jestem już zmęczona i siedzę albo przed kompem albo przed telewizorem 
Wygoń tego lenia i urządzaj balkonik....a na zachętę wyobraź sobie jak to cudnie na nim będzie jak będzie cały w kwiatach i mienił się od kolorków
Elżbietko prawda są takie zieleniutki a na dwóch pelargoniach zauważyłam że listki są na brzegach mocno zielone a w środku jasno zielone
Dziękuję
Niewiniątko pomiziane 
Kocurku właśnie jak tu je zbesztać........Ale one dobrze wiedzą że jak pokarzą smutną minkę to się im upiecze i do tego pomizia

Paulo ja ostatnio nie mam czasu nawet pomyć naczyń tak jestem zakręcona

Wygoń tego lenia i urządzaj balkonik....a na zachętę wyobraź sobie jak to cudnie na nim będzie jak będzie cały w kwiatach i mienił się od kolorków

Elżbietko prawda są takie zieleniutki a na dwóch pelargoniach zauważyłam że listki są na brzegach mocno zielone a w środku jasno zielone

Kocurku właśnie jak tu je zbesztać........Ale one dobrze wiedzą że jak pokarzą smutną minkę to się im upiecze i do tego pomizia

Aneczko ale jak się rozkwitną pelargonie i petunie to będzie jak w raju
Też się muszę zabrać za kwiatki na zewnątrz,tylko zimne noce są u mnie i ostatnio strasznie wieje wiatr,więc moje kanny by połamało.Takie dzikie się w domu zrobiły.Dlatego tęsknię za polską pogodą...Zimę chciałbym spędzać tutaj,ale lato i wiosnę w Polsce..

Też się muszę zabrać za kwiatki na zewnątrz,tylko zimne noce są u mnie i ostatnio strasznie wieje wiatr,więc moje kanny by połamało.Takie dzikie się w domu zrobiły.Dlatego tęsknię za polską pogodą...Zimę chciałbym spędzać tutaj,ale lato i wiosnę w Polsce..

- Andziax007
- Kontakt:
Mirku oj będzie
To pagoda u Ciebie jest nie za ciekawa
Choć powiem że u mnie od dwóch dni na dworze jest 10 stopni i jest zimno a moje kanny, koleuski i fuksja dzielnie sobie radzą na dworze
To przyjeżdżaj do Polski i tęsknota minie za pogodą ale zapewne niedługo się tam u Ciebie zmieni pogoda i będzie ciepło i słonecznie 

- karolaipiotr
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
A w Malborku wczoraj była ulewa- z 3 kropelki poleciało, no może 4
Ale jest dobrze bo właśnie zaczęło padać- choć na razie słabo:-(

Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Moi zieloni przyjaciele-część 1
- Andziax007