A tak jakoś i mnie to dopadło
Maniek, a gdzie Ty się podziewasz Czyżbyś aż tak się uczył Chociaż przy takiej pogodzie to pewnie co innego Ci w głowie choćby nawet to ;:126 m.in.
Witajcie
Niestety jestemw Krakowie także nie wiem co się dzieje w ogródku, zobaczę jutro...
No niestety czasami trzeba się uczyć czasem gdzieś się pojedzie itp. jak znajdę chwilkę to wrzucę kilka fot.
Sylwek jak obiecywałem tak też...
ogródeczek storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Brunera będzie kwitła
Nie wiem jakim cudem przetrwała, bo na zimę ją przymroziło a poza tym ta zaraza, ale puszcza
Co to jest?
ogródeczek storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Maniek, no w końcu i Twoja wiosna w ogrodzie pięknie, tulipany, hiacyny, sasanka wyborowe towarzystwo a i gunery gratuluję, bo tyle obaw a ona sobie tak świetnie poradziła, nasza we Wrocławskim OB tez już pięknie ruszyła
Za gunerę to masz normalnie A to, o co pytasz to na 100% liście zimowita. Masz również Brunnerę macrophylla "Hadspen Cream". Jedna z ładniejszych odmian tej rośliny.
ogródeczek storczyki
Geniu pewnie jak każdy z nas to miałem ochotę kupić wszystko tylko kto by za to zapłacił.
Kupiłem jakieś dwa liliowce, a zastanawiam się cały czas nas falkiem botanicznym, i chyba jutro po niego pojadę
ogródeczek storczyki