Cześć dziewczyny kochane
Od wczoraj w wielkim stresie, bo dziś siostra z mężem mięli stawić się w szpitalu, na jutrzejszą operację, no ale okazało się, że nikt nie powiedział, że nie może brać acardu przed zabiegiem, a on brał, no i wszystko przesunięte w czasie znowu o tydzień

, ach z tym lekarzami
Dziewczyny kochane, więc jak?, wiosna idzie?, u nas dziś słonko świeciło, ptaki śpiewały pięknie, więc mogę powiedzieć, że u nas wiosna tuż, tuż
Tereniu zapraszam, odpoczywaj odstresuj się proszę
Iwonka przycupnij i nabieraj siły w takim razie
Basiu cudna lawenda prawda, specjalnie ją szturcham żeby mi pachniało, uwielbiam jej zapach
Jadziu będzie, będzie, dziś u nas był piękny słoneczny, wiosenny dzień, mówię Ci aż miło
Elu ja tak mam zawsze jak łysy rozrabia, jeszcze przed wczoraj dopiero po 4 nad ranem zmęczona nie spaniem przysnęłam, na razie będzie troszkę

spokoju, ale do następnej pełni
Właśnie
Małgosiu i ja tak mam, nawet jeśli usnę, to tak jak zając pod miedzą, budzę się co chwilę, na fotelik zapraszam, zmieścimy się wszystkie, jak miejsca mało, to jeszcze na górnym tarasie są miejsca
Lucynko tak, cudnie ona pachnie, cudnie
Marysiu kochana, poducha niebawem zniknie, bo ja już dziś poczułam troszkę wiosny, więc i do Ciebie niedługo przyjdzie
Kto chce, to zapraszam na górny taras, będziemy podziwiać zachodzące słonko
Co prawda mebelki trochę wysłużone, ale mam miękkie podusie pod ........