Zaczarowany ogród III

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Tacca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lut 2009, o 12:23
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Zaczarowany ogród III

Post »

Dorotko, jesteś niesamowita. Taki ogrom pracy zrobiłaś że aż od czytania w głowie się kręci i wszystkie gnaty bolą. Płotek super, na pewno się przyjmie. Piękny będzie jak się zazieleni. Trawa cudna, dbaj o nią, chociaż jak sama zawitała do ogrodu to znaczy że wybrała najlepsze stanowisko dla siebie, więc może podziwiaj, nie dbaj bo możesz zagłaskać ;:306
Na kula super pomysł, tylko chyba dno jest płaskie. Za tydzień penie zaprawa stężeje na tyle żeby rozbić szkło i oszlifować kanty ?
Pobielone wapnem będą ślicznie wyglądały. Do wapna możesz dodać odrobinę farby emulsyjnej żeby deszcz farby szybko nie zmył.
Serce masz wielkie, żal Ci larwy, to teraz trzeba mieć nadzieję że doceni i z wdzięczności nie zeżre jakiś korzeni. ;:306 A kury pewnie by się ucieszyły z takiego deseru :;230
Ja dziś rano wnerwiłam się totalnie. Ledwo kiwi listki wypuściła, kocur już był w akcji. Zlew łapami utytłał, rabat wydeptał, osłonę z trawy potargał i uszkodził krzew. Sok cieknie strugami. Ludzie ściągają osłony a ja musiałam agrowłókniną kiwi przykryć na razie. Właśnie wpadłam na pomysł zasieki z berberysu mu zrobię. Ręce mi opadają.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”