Ogród Marty cz. III
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród Marty cz. III
Więc dużo sił czerp Martusiu i do ogrodu, ja zaraz pójdę na starą działkę przyciąć róże i w gazety je zapakuję, mam tu kilka takich starych, których nie przesadziłam do nowego ogrodu, to je spróbuję ukorzenić 

- Reni4
- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wspaniałe masz kwiaty i ogród taki wielki zadbany..Podziwiam pracusiu:)))Pozdrawiam serdecznie;))
-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
No popatrz, że ja na to nie wpadłam
Faktycznie niektóre rośliny są tak gęste, że można od razu je podzielić zanim trafią do gruntu.
Biorąc pod uwagę, że każda z nich będzie przyrastać, to dość szybko dochowam się kępy roślin. Dziękuję

Faktycznie niektóre rośliny są tak gęste, że można od razu je podzielić zanim trafią do gruntu.
Biorąc pod uwagę, że każda z nich będzie przyrastać, to dość szybko dochowam się kępy roślin. Dziękuję

- stasia_ogrod
- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Martuś, nie tylko oczy można u Ciebie nacieszyć zwiedzając ten kolorowy zadbany i ogromny ogród, ale jeszcze uzyskać ciekawą informację o ekologicznym zakwaszaniu podłoża borówkowego.
Dziękuję
, córcia ma borówki, to ta wiadomość bardzo jej się przyda.
Łączka eukomisowa wygląda cudownie.A floks wiatraczkowy całkiem mną zawładnął, czy mogę liczyć na jego wzajemność.

Dziękuję

Łączka eukomisowa wygląda cudownie.A floks wiatraczkowy całkiem mną zawładnął, czy mogę liczyć na jego wzajemność.

- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Martusiu
i jak tu nie podziwiać tak wspaniałego ogrodu. Nie da się. Piszeż że wstawiasz wspominki ale my na nie nie narzekamy my ich chcemy, my ich pradniemy.
Na nowe zdjęcia przyjdzie czas. Powstają rabatki to będzie co fotografować. A teraz podziwiam i napajam sie pieknem.
Śliczny aniołek zamyślony
Pozdrawiam cieplutko i miłego wieczoru życzę

Na nowe zdjęcia przyjdzie czas. Powstają rabatki to będzie co fotografować. A teraz podziwiam i napajam sie pieknem.
Śliczny aniołek zamyślony

Pozdrawiam cieplutko i miłego wieczoru życzę

Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Iwonko,czy już Ci się kiedyś ukorzeniły róże w tych gazetach?
Reniu,witam Cie w moim ogrodzie ,miło,że się podoba i zapraszam znowu,pozdrawiam
Iwonko,właśnie na tym to polega miłej nocki życzę
Stasiu,fajnie tak czytać ,że roślinki się podobają ,myślę że floks i Ciebie polubi ,cieszę się że mogę się na coś przydać z różnymi wiadomościami,miłego odpoczynku

Reniu,witam Cie w moim ogrodzie ,miło,że się podoba i zapraszam znowu,pozdrawiam

Iwonko,właśnie na tym to polega miłej nocki życzę

Stasiu,fajnie tak czytać ,że roślinki się podobają ,myślę że floks i Ciebie polubi ,cieszę się że mogę się na coś przydać z różnymi wiadomościami,miłego odpoczynku

-
Sylwio,dziękuję że jesteś ,oglądasz ,odpoczywasz,rośliny mają coś w sobie magicznego,coś co przyciąga każdego z nas i jeszcze nam ciągle mało,pozdrawiam ,buziaczki dla Ciebie

- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Martusiu właśnie jest coś w tym co napisałaś. Ja przy pracach w ogrodzie odpoczywam. Gdy jestem zła to idę do ogrodu i wyrywam najlepiej chwasty ale mi wtedy dobrze idzie
Dziękuję kochana jesteś

Dziękuję kochana jesteś

Ogród początki - zapraszam serdecznie
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Marto ja też zbieram wszystkie odpady rabarbaru i robię gnojówkę, a w tym roku nie miałam za dużo borówek bo odmłodziłam krzewy.
Przez całe lata czytałam, że borówek się nie tnie aż tu nagle okazało się że jednak tnie. Efektów spodziewam się w tym roku
Przez całe lata czytałam, że borówek się nie tnie aż tu nagle okazało się że jednak tnie. Efektów spodziewam się w tym roku

-
Sylwio,ja też odpoczywam zwłaszcza psychicznie ,bo w kwiatach można się zapomnieć a problemów niestety ciągle mamy mnóstwo,takie jest życie,ale dobrze że są ogrody,miłych snów życzę
Marysiu,ja nie robię gnojówki bo na wszystko nie mam czasu,ale skroję i obkładam krzaczki i też jest,ja borówki nigdy nie cięłam i na razie nie będę ,bo pięknie owocują ,a Ty tak agresywnie przycięłaś że mało owocowały?ja by przycinała po 1 lub2 stare gałęzie,i tak co roku powoli można odmłodzić ,jezeli oczywiście jest taka potrzeba
Iwonko ,on się tylko zadumał

Marysiu,ja nie robię gnojówki bo na wszystko nie mam czasu,ale skroję i obkładam krzaczki i też jest,ja borówki nigdy nie cięłam i na razie nie będę ,bo pięknie owocują ,a Ty tak agresywnie przycięłaś że mało owocowały?ja by przycinała po 1 lub2 stare gałęzie,i tak co roku powoli można odmłodzić ,jezeli oczywiście jest taka potrzeba

Iwonko ,on się tylko zadumał

-
- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Jakie wielkie dynie.
A czerwoniaki i kozaczki rewelacja, uwielbiam chodzić na grzyby a Ty masz je pod noskiem.

A czerwoniaki i kozaczki rewelacja, uwielbiam chodzić na grzyby a Ty masz je pod noskiem.

-
- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Witam z rana
Piękne wspomnienia a szczególnie miło się ogląda gdy na dworze jeszcze szaro.
Ślicznie wygląda świecznica,piękne ma kłosy
Bardzo ładnie potrafisz pokazać kwiat na zdjęciu, każdy ma idealny profil.
Martuś a czy w Twoim ogrodzie budzą się już roślinki, czy dotarła do Ciebie już wiosna?
Pięknego słonecznego dnia życzę.

Piękne wspomnienia a szczególnie miło się ogląda gdy na dworze jeszcze szaro.

Ślicznie wygląda świecznica,piękne ma kłosy

Pięknego słonecznego dnia życzę.