Powojnik o złotych liściach od Stasi.

Języczka

Słoneczna lilia

Mój kwiatuszek na obchodzie ten najbardziej chorujący -Zuzia.

Maseczko szkoda jest taka ładna ja posiałam 5 rzędów takich trzymetrowych za chwile zakwitną wszystkieMaska pisze:Beatko Zuzi dużo zdrowia życzę![]()
Śliczne te różowe makiślazówka w tym roku postanowiła nie wyjść
Krystianie po obu stronach domu mamy mieszankę przenżyto z pszenicą koło 3 hektarów.a na hektarze jest pszenica .Kriss1515 pisze:Nie dość, że piękny warzywniak to i widoki pół bardzo ładne.Czy to dojrzewa jęczmień?
Mieszkam na wsi większość mieszkańców to rolnicy Poza tymi mieszkającymi tak jak z panoramy widocznej z warzywnika tam jest jezioro pod lasem .Głównie mieszkają tam letnicy latem .Wykupili działki nad wodą .Rolnicy. obsiewają wszystko.My mieliśmy swoje w dzierżawie a teraz uprawiamy sami.Cześć była ugoru ,lucerny teraz jesienią trzeba zmienić bo już 5 lat i w zmianowaniu trzeba się trzymać .Warzywnik mam duży ale sumując wszystko za duży .Praktycznie musiałabym codziennie 3-4 godziny poza podlewaniem spędzać ,by wszędzie było czysto a nie zawsze jestem w stanie z moimi dziećmi i pracą na cały etat.Skutek taki ,że czasem zarosnę tu i tam.juni pisze:Warzywniaczek - toż to mega warzywnik.
Wszystkie pola do okoła obsiane i uprawiane?
Obok mnie same nieużytki.