Tereniu szkoda,że ta paczuszka nie zbłądziła do mnie.Przywiozłaś piękne roślinki.Pokaż wszystkie.Sadż ,jak wyrosną zgłoszę się po sadzoneczki.Tak ,nie denerwuj się.
Agnieszko Dziękuję bardzo Już napisałm do Joli . Gosia07 Mam dużo gałęzi do rozdrabniania a przy okazji można coś wyściółkować .Dzięki Gosia 123 Roślinki nie wszystkie pokazałam bo żaba się zbuntowała i nie chciała wstawiać zdjęć a potem dwa razy wstawiła . Dzisiaj znowu forum nie działało
Dobrej nocy
U mnie za rozdrabniacz służy mój M Rąbie gałęzie siekierką na mniejsze i potem palimy nimi w kominku. Jako rozdrabniacz działa bez zarzutu i służy mi już dobre kilkadziesiąt lat
Ale cebulek wiosna u Ciebie będzie piękna zabezpiecz dobrze przed nornicami . U mnie gdy nie posadzę w jakimś koszyczku, zaraz po posadzeniu sa same tunele i na drugi rok już nie ma czego wypatrywać.
Gosiu Miło Cię widzieć Roślinek przybywa tylko nie ma jak je wsadzic bo tak sucho że nawet kilofem nie da rady dołka wykopać Dzidziu Kochana cieszę się że wpadłaś Ogród nie uporządkowany bo sie nie da , tak suchu . Mnie też ciągle brakuje czsu i nie mogę wszystkiego ogarnąć Agnieszko Witam Cię serdecznie Cebulki sadzę w donicach albo wiadrach o ile się da wkopać . U mnie też nornice grasują .
Zaległości odrobię - obiecuję
Pozdrawiam serdecznie i życzę Wam miłego dnia
Gosiu Witam Cię U mnie też trochę pokropiło z czego się bardzo cieszę ,ale nie byłam dzisiaj na działce to nie wiem czy na tyle żeby można coś wsadzić .
oooo bardzo ładna
ja u siebie z nimi walczę.....bo mi włazi wszędzie......moja sąsiadka kiedyś posadziła tuż przy płocie i nie przypilnowała jej i mi wlazła na działkę i to na moją rabatkę, gdzie mam zawsze pomidowrki, cukinię i ogórki.....i za Chiny nie mogę sie jej pozbyć
chyba trzeba bedzie ją polubić i przesadzić gdzieś indziej