Arletko śliczniutkie dendrobium dostałaś oby to coś to był pęd a berry oda też się u Ciebie dobrze czuje fajnie, że będzie kwitło na temat MM znasz już moje zdanie
Widzę Arletko, że dzisiaj Ci dużo lepiej.
Ładnie rozwijają się u Ciebie Dendrobia. dla keiki na B. O. takie maleństwo a już będzie kwitło, no i życzę aby na D- phal. też były pędziki.
Cieszę się arletko,że chociaż trochę lepiej.Choróbska maja to do siebie,że atakują nas w najmniej spodziewanym momencie,niestety.A na żółtasku wg mnie to pędzik.
Ja do tej pory nie wiem co to MM i nie wnikam w to Storczyki nie są moją miłością i wolę się nie zagłębiać bo jeszcze mi się odmieni Poprzestanę na oglądaniu Twoich piękności i niech szybko kwitną i dłuuugo
Arletko widzę ze u ciebie coraz więcej pędzików więc będzie co oglądać, MM pięknie rozwija te swoje piegowate płatki,
Super ze ze zdrowiem już trochę lepiej poniekąd wiem co czujesz. Mi kręgosłup też szwankuje tylko nie aż tak mocno jak twój, chociaż mój mąż wciąż mi powtarza, żebym z tym coś zrobiła póki czas bo później może być za późno.
Arletko pocieszyłam troszkę oczęta u Ciebie i na razie
mi wystarczy do kupna następnego chyba do wiosny poczekam.
Czytam że masz jakiś problem jeszcze z kręgosłupem to bardzo
poważne musisz na siebie uważać życzę zdrowia kochana dbaj o siebie