Zieloni przyjaciele Kati cz.2

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
daka
1000p
1000p
Od: 10 lut 2010, o 17:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Zieloni przyjaciele Kati cz.2

Post »

Kasiu wilczomlecze śliczne,balkonowce również to chyba petunie,nie za bardzo się na balkonowcach znam,trzykrotka ma bardzo duże liście,niespotykane,ni i kaktus też piękny. ;:108 ;:180
Moje wątki.
Pozdrawiam Damian.
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Kasiu słodziutko wygląda Oskarek ;:167
Serdeczne gratulacje ;:196

A ta trzykrotka to ona takie wielkie ma listki od zawsze czy dopiero teraz tak wypuściła :roll:
Pytam się bo jeszcze nie widziałam takiej a już się w niej zakochałam :wink:
Wilczomlecze mają piękne kwiatuszki ;:108
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

kati-1976 pisze: Martwi mnie tylko jedno, niby nie jestem zabobonna, ale w kwestiach szpitalnych jestem ostrożna bo szpital to dla mnie i mojej psychiki zawsze traumatyczne przeżycie. Słyszałam, że w piątki się nie wychodzi ze szpitala, bo się wraca zaraz do niego z powrotem. Co wy na to?
kochana to według mnie wymyślili ludzie :) tak samo jak że w szpitalu nie możesz nic zostawić bo wracasz...kiedyś zostawiłam i już nie wróciłam ;) bo ten szpital zmienili w szkołę muzyczną hehhe a uczyć się grać nie mam zamiaru ;) mówi się w piątek zły początek nie prawada w piątek radości początek :) tak mawiam ja..
Awatar użytkownika
Doti
1000p
1000p
Od: 29 kwie 2010, o 13:42

Post »

Kasiu,kolorki niesamowite tylko wpatrywac gały ;:63 Bardzo mi się podobają ;:108
Awatar użytkownika
Anetta
1000p
1000p
Od: 17 sie 2009, o 16:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Kasiu a ja się bałam że za szybko do nas nie wrócisz a Ty nie próżnujesz tylko fotkami strzelasz. ;:138
Trochę mnie wystraszyłyście z tym szpitalem: jak te salowe takie wredoty :twisted: to nawet człowiek wypocząć nie może ani fizycznie ani psychicznie, a to wszystko mnie tez kiedyś czeka... ale w głębi to już bym chciała, szczególnie jak widzę takie słodziaki małe. Wracaj do sił Kasieńko, będę zaglądać i podziwiać Twoje maleństwo ;:196
Awatar użytkownika
Doti
1000p
1000p

Post »

Ja miałam podobne złe doświadczenia z pielęgniarkami,chociaż nie będę wkładać wszystkie do jednego wora bo i porządne też się zadrzały ;:7
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34

Post »

Kasieńko gratuluję Ci cudownego maleństwa. Życzę całej rodzince dużo zdrówka i szczęścia :)
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
kati-1976
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 wrz 2008, o 22:07

Post »

Arletko, Damianku Doti dziękuję ;:196
Ewuniu, dziękuję za gratulacje. Mojemu też się dziś skóra zażółciła. Mam nadzieję, że nie na tyle by jeszcze tu zostać.
Kasiu teraz będe miała same figury w domu. Jeden Wiktor a drugi Oskar :wink:
Aniu ta trzykrocia ma właściwie takiej wielkości listki jak widać. Ale dopiero na wiosnę trak pięknie wyrosła zimą wyglądała jak zwykła.
Celinko z tego co piszecie, to wywnioskowałam jedno czyli co kraj to obyczaj. każdy dopasowuje jak mu wygodniej :D
A z tą szkołą muzyczną to fajny pomysł. Kwiatki lubią muzykę poważną mogłabyś im grać. Ja tez uczyłam się swego czasu w szkole muzycznej gry na Wiolonczelli, ale jakby mi teraz kazali coś zagrać to ni w ząb by nie wyszło :D .
AnetkoDziękuję i postraram się jeszcze jakieś fotki synusia wrzucić, ale jak już będziemy w domku. Z powitania najlepiej.:D
A jak Ci się marzy dzieciątko, to do roboty. Położnymi się nie martw. po prostu trzeba nie dać się im stłamsić i bronić siebie i dziecko.
Ja przy Wiktorku jako, że pierworodny, to byłam przez nie zahukana. Tak mnie jakoś zgnębiły psychicznie, że mam uraz do karmienia piersią i Oskara nawet nie próbowałam karmić :cry:
Moniś, dziękuję ;:196
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
Awatar użytkownika
Anetta
1000p
1000p
Od: 17 sie 2009, o 16:23

Post »

Kasiu to lecę po męża bo jeszcze na dwórku coś robi i zabieramy się do roboty ;:21
...tylko ze zaraz znów zdrowy rozsądek nas dopadnie i stwierdzimy że jeszcze rok, ale tak szczerze to teraz cała kasa idzie w remont domu a chciałbym mieć coś na czarna godzinę jak dzidziuś miałby się narodzić bo to ponoć skarbonka bez dna :wink: więc jeszcze się wstrzymamy.
Krystyna.F
ZBANOWANY
Od: 30 kwie 2009, o 20:40

Post »

kati-1976 pisze: Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Cudne - cudniste! ;:111 ;:111 ;:111
Awatar użytkownika
pati1311
500p
500p
Od: 11 cze 2009, o 01:16

Post »

Kasiu gratuluję z całego ;:167
Jest śliczny!!!!

-- Pt 11 cze 2010 00:38 --

Kasiu gratuluję z całego ;:167
Oskarek jest śliczny!!!!
Awatar użytkownika
kati-1976
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 wrz 2008, o 22:07

Post »

Anetko, z tą skarbonką to święta racja. Ja teraz już mam dwie studnie bez dna :D A remont mnie czeka na jesieni. Tam gdzie się przeprowadzamy będę musiała sobie kuchnię zrobić od podstaw ściany, podłogi, meble, osprzęt. Wydatek rzędu kilkudziesięciu tysięcy. Trza kredyt brać i już jak o tym pomyślę to mnie głowa boli :roll: ;:223
Uporaj się z remontem ,podreperuj budżet i do roboty :lol:
Krysiu, cieszę się, że Ci się spodobały te cwiety.
Patrycjo, dziękuję ;:196

My jeszcze w szpitalu. Oskarek swój wypis już dostał, ale musi poiczekać na mnie, bo moje doktory coś się ociągaja,ech.
Tu jest tak gorąco, że już nie mogę doczekać się wyjścia na świeże powietrze. Jeszcze wstrętne babsztyle nie pozwalają otwierać okien, by nie przewiać dzieciaczka, ale takie kiszenie przecież jest jeszcze gorsze. ;:223 Z resztą chciałam, go troszkę zahartować, bo i tak za jakieś 2 godzinki zmierzy się z dworem.

Ach i jeszcze jedno. Boję się o swoje roślinki, bo każdy domownik którego pytam o ich stan z miejsca zmienia zdanie. :evil: Siostra dziś sie trochę zdradziła i powiedziała, że podczas silnej ulewy gdzie samochody były do połowy pozalewane w Zgierzu ,zapomnieli zamknąć szklarenki z kaktusami i moje pupilki zostały kompletnie zalane. Jak coś im się stało to chyba ich poduszę. :evil:
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
Awatar użytkownika
Doti
1000p
1000p

Post »

Kati,kaktusy to silne chłopaki,nie dadzą się :;230
Awatar użytkownika
daka
1000p
1000p
Od: 10 lut 2010, o 17:29

Post »

Może nie jest aż tak żle z twoimi zielonymi i kłującymi,nawet jeśli zostały nieco zalane to podłoże bardzo szybko w te upały wysycha,ja latam codziennie z butelką wody ;:7
Dobrze że dziś wychodzicie,współczuje takich wrednych pielęgniarek,jak można nie pozwolić otworzyć okna w taki upał,to niedopuszczalne :twisted: :oops:
Moje wątki.
Pozdrawiam Damian.
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

Cudny synek. Serdecznie gratuluję i życzę dużo zdrówka.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”