Romeczko pewnie, że spisuję sobie na kartce, tylko potem kartek nie mogę znaleźć
Niestety oddaliłam się w kujawsko- pomorskie.Ale to chyba nie problem, czasami dalej jest bardziej po drodze.
Dla mnie teraz głównym problemem jest czas, chciałabym mieć 2x po 26 urlopu .
Marylko to mamy jednakowy problem Ja teraz jadąc na działkę spisałam sobie w punktach co jest do zrobienia no i .......... kartka została w domu Aparat też Może nie bardzo byłoby co fotografować ale zawsze coś by się cyknęło Wyobrażam sobie jaka jesteś teraz zagoniona Myślę że pogoda i pora roku zmusi Cię do zwolnienia tempa we wszystkich pracach Pomalutku
Witam Was serdecznie w ten mokry poniedziałkowy wieczór Nabiegałam się dzisiaj trochę ale cokolwiek by człowiek nie potrzebował załatwić, zaraz są problemy Dlatego zrobiłam sobie dobrą i herbatkę i pobiegam po ogródkach na poprawę nastroju ;:26 ;:26
Grażynko- Celinko Krysiu miło mi że podobają się Wam moje hosty tym się udało Zostały posadzone w dobrych miejscach Następne gorzej trafiły i trzeba było je przesadzać, myślę że w tamtą jesień dobrze trafiły pod sosenki i tego lata trochę podrosły Będzie co pokazać na przyszłe lato A teraz kilka fotek z lata........ Bodziszek od Ani-Tary
Tyle fotek na dzisiaj idę do Waszych ogródków
Witaj Romo nie ma to jak kwiatowe pocieszycielki.....zaczęłam powoli cie odwiedzać,piekną masz działkę,slicznie usytuowaną,a do tego tak blisko jezioro....