Tara - oaza marzeń cz.2
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Tara - oaza marzeń cz.2
No i jak z tym telefonem 

No to nie tylko w moim wątku się uśmiałam.Ta ślamazara niczego nie zniszczyła?,róż nie wykopała?,nic nie podeptała?
wobec tego można się śmiać.Pewnie ta altana w głowie mu była-bezdomny albo złodziej,albo gniazdko amora było mu koniecznie potrzebne
Pozdrawiam ,a dziewczyny ozdóbki robią ładniutkie-gratuluję.Oglądałam też co wyczynia Gorzata z tymi janiołami-cudakami.
wobec tego można się śmiać.Pewnie ta altana w głowie mu była-bezdomny albo złodziej,albo gniazdko amora było mu koniecznie potrzebne

Pozdrawiam ,a dziewczyny ozdóbki robią ładniutkie-gratuluję.Oglądałam też co wyczynia Gorzata z tymi janiołami-cudakami.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- maryla-56_56
- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Lepiej żeby to była prawda 

- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
ten telefon popsuł mi humor, jestem wściekła, sms to smarkaczy alfabet bardzo ograniczony, o słowniku wstyd mówić.
Zadzwoniłam pod: nr matka - taki kontakt - oberwało mi się, że dzwonię kim jestem, ty stara ........zdążyłam tylko powiedzieć czy może jest pani matką właściciela telefonu, rozłączyłam się, fotki tez maja dużo do życzenia co prawda tylko 3 szt, telefon jest na kartę.
Doszliśmy do wniosku jak syn przyjedzie w końcu to jego działka niech podejmie decyzję co zrobić a w tym czasie będziemy czuwać, czy wróci, sąsiad będzie polował, najważniejsze żeby nic nie zniszczył.
W altance naprawdę nic nie ma, drzwi są otwarte,a właściwie podparte kołkiem bo daszek się zwalił, dopiero będzie remont.
Zadzwoniłam pod: nr matka - taki kontakt - oberwało mi się, że dzwonię kim jestem, ty stara ........zdążyłam tylko powiedzieć czy może jest pani matką właściciela telefonu, rozłączyłam się, fotki tez maja dużo do życzenia co prawda tylko 3 szt, telefon jest na kartę.
Doszliśmy do wniosku jak syn przyjedzie w końcu to jego działka niech podejmie decyzję co zrobić a w tym czasie będziemy czuwać, czy wróci, sąsiad będzie polował, najważniejsze żeby nic nie zniszczył.
W altance naprawdę nic nie ma, drzwi są otwarte,a właściwie podparte kołkiem bo daszek się zwalił, dopiero będzie remont.
- maryla-56_56
Taruś nie denerwuj się
. Na pewno nic nie zrobią, tam gdzie drzwi stoją otworem nie kradną.
Wiem to, bo kiedy mieliśmy przez kilka lat altankę zamykaną na haczyk nie ginęło nic, wręcz odwrotnie coś nowego znalazło się niekiedy:D
Nawet łom kiedyś przynieśli, mam go do tej pory. Dopiero drzwi zepsuli, kiedy założyliśmy zamek.

Wiem to, bo kiedy mieliśmy przez kilka lat altankę zamykaną na haczyk nie ginęło nic, wręcz odwrotnie coś nowego znalazło się niekiedy:D
Nawet łom kiedyś przynieśli, mam go do tej pory. Dopiero drzwi zepsuli, kiedy założyliśmy zamek.

- maryla-56_56
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
sieję to wszystko po raz pierwszy ponoć inni tak robią, znajoma to praktykuje od lat ale ja zawsze gdzieś ostatnia do nowości
- JAKUCH
Jadziu narobiłaś glodnemu smaka . Gdzie ja teraz polecę p słodycze . Uwielbiam ciasta ,a Ty Aniu się nie denerwuj . Szkoda na takiego gada zdrowia . Mnie ukradli z ogródka wędzarnię ,która była zrobiona z lodówki . Nawet już była trochę nadgnita . To rosnie nasza przyszłosć
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Ech...nie trzeba jej budzić... buszuje juz po ogrodach od wczesnych godzin rannych 

- JAKUCH
ANIU kichaj telefon . Miłego dnia
- Olusia
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
Taruś ciepnij komórkę do szuflady i zapomnij o niej .
Zrobiłaś pierwszy krok a teraz niech ONI szukają i się martwią.
Już nie mogę się doczekać widoku kwitnących Twoich róż.

Zrobiłaś pierwszy krok a teraz niech ONI szukają i się martwią.
Już nie mogę się doczekać widoku kwitnących Twoich róż.

- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
matka tego kogoś też bardzo kulturalna...