W moim ogródeczku ... Halina ;-) 2009r cz.1
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Monisiu, dziękuję 
Co do róż, to ja mam w ogrodzie posadzonych pięć róż dziko rosnących, ale nazw też nie znam
i wzdłuż ogrodzenia pięciometrowy pas róż cukrowych ? tych do ucierania ... cudnie wyglądają i pięknie pachną - polecam 
Agnieszko, dzięki Tobie wiem już dużo więcej na temat róż, dziękuję
Róże rabatowe też już lubię 
Jeszcze poszukam w necie coś na ich temat iii będę mądrzejsza
Agnieszko, ja będę w Sączu szukała, a moja mama w Katowicach, a gdyby nie udało się kupić, to wtedy Ciebie poproszę.
Proszę Cię tylko o ich nazwy, jak już będziesz w domu
Irenko, już nie mogę doczekać się tej chwili, żeby na ogródku popracować i wsadzić zakupione roślinki :o
Dzisiaj znowu w Biedronce zaszalałam, kupiłam 10 kartoników różności bylinowych, a już nie mam gdzie doniczek ustawiać, żeby je w nich umieścić
Pewnie w poniedziałek polecę kupić ziemię ... dobrze, że doniczki z budowy przywiozłam 
Coś mi się zdaje, że ja już straciłam rozum
Niech już ta wiosna przyjdzie, bo wtedy nie ma problemu z zakupionymi roślinkami ... ląduję od razu w ziemi
Grzesiu, właśnie dlatego, że nie wiem dokładnie jak kwitną poszczególne róże, myślałam o posadzeniu ich w pierwszym roku w dużych donicach, żeby korzeni przy przesadzaniu nie uszkodzić. Tylko nie wiem, czy to dobry pomysł
Cilla, dziękuję, że wpadłaś i zapraszam
Ewuniu, ojjj ... nie mogę przejść obojętnie obok sklepu ogrodniczego
W poniedziałek planuję odwiedzić BRICO MARCHE z powodu tych róż

Jollluś, dziękuję ślicznie
Danusiu, bardzo dziękuję ;-)

Co do róż, to ja mam w ogrodzie posadzonych pięć róż dziko rosnących, ale nazw też nie znam

Agnieszko, dzięki Tobie wiem już dużo więcej na temat róż, dziękuję

Jeszcze poszukam w necie coś na ich temat iii będę mądrzejsza

Agnieszko, ja będę w Sączu szukała, a moja mama w Katowicach, a gdyby nie udało się kupić, to wtedy Ciebie poproszę.
Proszę Cię tylko o ich nazwy, jak już będziesz w domu

Irenko, już nie mogę doczekać się tej chwili, żeby na ogródku popracować i wsadzić zakupione roślinki :o
Dzisiaj znowu w Biedronce zaszalałam, kupiłam 10 kartoników różności bylinowych, a już nie mam gdzie doniczek ustawiać, żeby je w nich umieścić

Coś mi się zdaje, że ja już straciłam rozum

Niech już ta wiosna przyjdzie, bo wtedy nie ma problemu z zakupionymi roślinkami ... ląduję od razu w ziemi

Grzesiu, właśnie dlatego, że nie wiem dokładnie jak kwitną poszczególne róże, myślałam o posadzeniu ich w pierwszym roku w dużych donicach, żeby korzeni przy przesadzaniu nie uszkodzić. Tylko nie wiem, czy to dobry pomysł

Cilla, dziękuję, że wpadłaś i zapraszam

Ewuniu, ojjj ... nie mogę przejść obojętnie obok sklepu ogrodniczego

Jollluś, dziękuję ślicznie

Danusiu, bardzo dziękuję ;-)
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam niedzielnie Halinko. Współczuję, że jeszcze nie możesz popracować na działeczce, za to ja po dwóch dniach pracy jestem z zakwasami i nie mogę się wyprostować. Coś za coś
Życzę miłej niedzieli i oby jak najszybciej do wszystkich przyszła ciepła wiosna.

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Witaj Halinko! Jak tam na działce? Miałaś byc. Co z koralikami? Pozdrawiam gorąco.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
W moim ogródeczku Halina
Mogłabyś kiedyś pokazać te cukrowe rózę mówisz że pachną ciekawe też z utęsknieniem
czekasz Halinko na możliwość wyjazdu na działkę

czekasz Halinko na możliwość wyjazdu na działkę