Na fotosiku są płatne konta i jeśli przekroczy się limit, trzeba wykupić płatne albo nie będzie można wklejać zdjęć. Co do wklejania bez konta, nie znam się, bo zawsze miałam jakieś konto na fotosiku i nigdy nie musiałam wklejać jako niezarejestrowana. Po przekroczeniu limitu pokazuje się, że zostało wklejone 100 zdjęć i więcej nie można.
Ja wkleiłam zdjęcia z tego bezpłatnego hostingu http://pl.tinypic.com/.zadałam sobie trud i policzyłam swoje wrzucone zdjęcia i nie przekroczyła 100 szt, także nie wiem dlaczego nie mogę wrzucać przez fotosik .Syn podał mi tę stronkę i bez problemu można za darmo z niej korzystać. Trochę zaniedbałam moją roślinkę bo od ubiegłego roku stała po przekwitnięciu i nic się nie działo już spisałam ją na straty.Widać ,że zmiana okna jej zrobiła dobrze .Zobaczę co będzie dalej.
Pesteczko masz cudowną kolekcję dech mi zaparło jakie giganty dziwię się że dopiero teraz tu dotarłam toż u Ciebie storczykowy raj A może nie dotarłam bo ciągle biegam po wątkach doniczkowo ogrodowych...żałuję że tak późno ale postaram się bywać miłego dnia życzę
Trzynastkowitaj w wątku ćmówkowym Przyznam Ci się ,ze zaniedbałam ten wątek,bo po prostu cały swój czas poświecam na ogród i balkon.Postaram sie nadrobić straty.Ćmópwki pieknie kwitna ,rozrastają się ,ale nie ma kiedy zrobić fotek....
Hej Pestka
Piękne storczyki ja mam dwa i niestety nie są takie wspaniałe.
pozdrawiam gosia
ale,ale Pestka -przepraszam za ciekawość imie czy ksywa , bo jeśli nazwisko to jest ono mi bardzo bliskie. pozdrawiam
No nareszcie odkurzyłaś wątek. Vandzie masz dorodne, moja chyba mniejsza, ale też jestem z niej zadowolona. Parapet już wiosenny, przy odrobinie wyobraźni czuję zapach hiacyntów.