Witaj Izabello, odnalazłam maila od p.Janusza z pogotowia ogrodniczego - polecał podlać 0.2% Rovralem Flo 4 litry roztworu na 1m2, w zastępstwie Rizolex50Wp lub Topsin M500 SCizabella1004 pisze:Awe a jakie roztwory odkażające
Ogród Izabelli
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- izabella1004
- izabella1004
- izabella1004
- izabella1004
Dzisiaj mamy piękną jesienną pogodę.Drzewa i krzewy w ogrodzie zaczeły się kolorowo przebarwiać.
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obraze ... .jpg[/img]
[/url]
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obraze ... .jpg[/img]

Iza
Zwiedzenie Twojego ogrodu zajęło mi sporo czasu, ale warto było. Pozwól że zacytuję Twoje słowa ( nie pamiętam na której stronie były, ale na szczęście je spisałam
)
"Bardzo dużo pracy włożyłam w swój ogród, ale kiedy wyglądam przez okno i widzę jak wszystko rośnie, rozkwita jestem wtedy bardzo szczęśliwa".
Bardzo mi się podobało to zdanie, nic dodać nic ująć. Na każdym kroku widać Twój wielki wkład i Twoje serce.
Możesz być z siebie dumna.
Chciałabym kiedyś poczuć to samo.
Pozdrawiam cieplutko
Zwiedzenie Twojego ogrodu zajęło mi sporo czasu, ale warto było. Pozwól że zacytuję Twoje słowa ( nie pamiętam na której stronie były, ale na szczęście je spisałam

"Bardzo dużo pracy włożyłam w swój ogród, ale kiedy wyglądam przez okno i widzę jak wszystko rośnie, rozkwita jestem wtedy bardzo szczęśliwa".
Bardzo mi się podobało to zdanie, nic dodać nic ująć. Na każdym kroku widać Twój wielki wkład i Twoje serce.
Możesz być z siebie dumna.
Chciałabym kiedyś poczuć to samo.
Pozdrawiam cieplutko