W.o...Psach 4cz. (2007.10 - 2008.05)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Oj tak, tak najbardziej mi się spodobało to ostatnie zdjęcie, jak słodki aniołek ;:118

Mileno, wspaniały Malamut, zawsze mi się podobały te psy, lecz niestety nie mogłabym mu zapewnić odpowiednich warunków by był szczęśliwy, pozostaje mi podziwianie fotek ;:183

Soniu71, Pekinka bardzo dostojna :P i w wieku mojego potwora, Kenzo przedwczoraj miał szóste urodziny (a zamówiona przez internet zabawka jeszcze nie dotarła, więc świętowanie odłożone na późniejszy termin ;:191 )
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

Masz racje Mileno, ludzie często kupują psa ze względu na urodę. Mnie jest strasznie szkoda husky, który mieszka w klatce obok. A spacery ma krótsze niż mój york :cry:
Awatar użytkownika
Aza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 18:33
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dwa zdjęcia z dzsiejszego spaceru na pierwszym cała zgraja z moimi znajomymi,
Manook stara sie zrzucić kantarek, Zbójka go wącha,Aragorn siedzi dumnie
za nim Karmelek Aza odwrócona, na drugim tylko panowie psy. To są dzieci i wnuki Zbójki. Obrazek Obrazek
Mileno Znalazłam twój wątek u malamutów, ale nie znalazłam strony Tee
u Sławanki. POZDRAWIAM
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p
Od: 21 maja 2007, o 00:50

Post »

Aza śliczne są malamuty, a Twoje widać, że są szczęśliwe ;:226 a czy one biorą udział w psich zaprzęgach :?:
Ostatnio oglądałam film oparty na faktach "Przygoda na Antarktydzie" łezki same leciały ;:185
Sonia71 super Sonia, a na tej fotce z działki to juź w ogóle urocza ;:226
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Aza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aragorn kiedyś trochę pracował, reszta nie. Znam ten film, ale tam są głównie haski.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Awatar użytkownika
Angela
50p
50p
Od: 27 lis 2007, o 12:27

Post »

Piękne są te psy
Ja mam wielki problem z moim mimo tego że jest kochany i śpi nawet w łóżku z nami to po wyjściu zamienia się w "potwora" przeskakuje płoty wielkości nawet do 2 metrów żeby za atakować psa :x właśnie jakieś 15 minut temu znowu to zrobił nie mogę dać sobie z nim rady
Może macie jakieś sposoby Proszę o pomoc
Awatar użytkownika
sonia71
50p
50p
Od: 17 mar 2008, o 16:35

Post »

Moja Sonia- ma wiele iminniczek i z tego co wiem to z prawie wszystkich psich ras :lol: dostojne,urwiski,male i te duże i oczywiście do wszystkich pasuje.
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p

Post »

Angela to masz duży problem, myślę, że najlepiej skorzystać z pomocy jakiegoś specjalisty od szkoleń, ja niestety nic Ci nie doradzę, bo nie mam takiego problemu

a to mój łobuz na dzisiejszym spacerze

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
bigaczzz
200p
200p
Od: 16 lut 2008, o 10:43

Post »

Wiesz co Soniu, te dwa pierwsze zdjęcia wyglądają jakby zrobione jesienią. Szkoda tylko, że świeża trawa to zdradza, że to jednak wiosna. Piękny włochacz, ale nie zazdroszczę mycia tak długiej sierści po tarzaniu się w ziemi :lol:
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p
Od: 8 sty 2008, o 08:49

Post »

Soniu Twoje psisko jest wspaniałe :D .Ja Ci tylko współczuję sprzątania w domu po takiej interesującej wyprawie :) .
A zabezpieczyłaś go przed kleszczami?Bo paskudy już atakują,a myślę,że w takiej sierści mogłabyś przeoczyc...wimiziaj"malucha"ode mnie i proszę o więcej fotek :D :D :D
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Awatar użytkownika
bobi
500p
500p
Od: 12 maja 2006, o 09:00

Post »

bigaczzz pisze: ... ale nie zazdroszczę mycia tak długiej sierści po tarzaniu się w ziemi :lol:
;:78 nie, nie, nie, to samo z piesa spada ... wokół :( :lol: i myje się co najwyżej podłogę ;:192

Soniu, ma chłopak fantazję :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Aza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Angela Najlepiej rzeczywiście poprosić o pomoc profesjonalistę, są też obroże elektryczne ,które mogą psa wielu zachowań oduczyć. Oczywiście obrożę obsługuje człowiek, ale pies nie musi o tym wiedzieć. te bezpieczne sa dość drogie, kiedys sie do tego przymierzałam, są na Allegro.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Soniu Kefir jak zawsze przeuroczy ;:226 a sprzątanie....skąd ja to znam :lol: na szczęście Kenzo też ma "samoczyszczącą" sierść, kąpiel tylko w wyjątkowych sytuacjach utytłania w jakimś paskudnym śmierdzącym czymś ;:183
Fotki faktycznie jakby jesienią robione :roll:

A oto Kenzo i jego urodzinowy prezent który dotarł wczoraj wieczorem ;:183
Obrazek Obrazek Obrazek
Za jakość dwóch pierwszych przepraszam ale mój potwór ruszał szczęką ;:198 zabawka niezwykle mu przypadła do gustu, zwłaszcza te troczki, które uwielbia sobie ciamkać :wink:
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Awatar użytkownika
dewuka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2008, o 13:37

Post »

Uroczy ten Kenzo - zabawka fantastyczna, jest co ugryźć i pociamkać. 8)
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p

Post »

Romanie tak jak Bobi pisze tej sierści się nie kąpie, sam brud odpada ;:183 szczególnie na moją podłogę, a z niej to juź nic samo nie odpada ;:191 ale przy bernardynie miałam więcej sprzątania, bo śliniaka pieska jest jak super klej ;:225
Antooosia kudłacz jest zabezpieczony od kleszczy i pcheł, maluch wymiziany i dziękuje za pieszczoty, bo z niego pieszczoch ogromny,a fotki powklejam pojutrze, bo jutro jadę odwiedzić stolicę ;:183
Bobi jak tylko wymknął się z lasu to moment i był na polu, a potem fiku miku na plecach, a ja tylko przerażona modliłam się, by to nie było jakieś paskudztwo ;:207
Jeanne Kenzo to przystojniak, a zabaweczka super, pomyślę o takiej dla kudłacza ;:128

a fotki faktycznie jesienne, gdyby nie ta trawa, ale trafiłam w lesie na brzózki i tak tam właśnie wyglądało, ale uważam, że efekt ciekawy ;:183

uciekam, bo zaraz muszę wstać ;:192
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”