Wzięło i wcięło mi pisaninę ...

Trzeba zacząć od nowa ale to miłe bo odpowiedzieć na wizytę Gości to sama przyjemność!
No i mamy trzydniówkę

...wczoraj po południu wypogodziło się i obeschło więc my w

i kierunek działka .W koszyku oczywiście moje
niezbędniki i w drogę..Fajnie było , cieplutko , piękne światło i wolny czas...
Rośliny napite ziemia także , chwasty w natarciu...Będzie co robić

...
dorcia7
ciągle pada..
kogra Graziu mikołajek rzeczywiście ładnie wygląda na rabacie ale jest tyle innych roślin równie pięknych , które rekompensują jego brak ...wszystkiego nie zmieścimy!
plocczanka Lucynko nie lubię i już! Wydają mi się wynaturzone a często i wulgarne

... Lubię rośliny niewielkich rozmiarów , sadzenie po kilka sztuk razem nie dla mnie ...W dużych przestrzennych ogrodach tak ale w takich naszych
grajdołkach kiedy się chce mieć
to i to i tamto bez sensu dla mnie... Dobrze ,że mamy różne gusty to fakt , unikamy monotonii...

!
cyma2704 Marcinek się chce przypodobać bo to samosiejka i nie chce być wywalony na kompost

Też nie falbankowa jesteś? Czyli mam kumpelę ,
w kupie raźniej ! Za miłe uwagi dziękuję!
christinkrysia Krysiu miło,że się odnalazłaś w moim buszu ale ścieżki mam wyraźnie wydzielone więc zgubić się nie można!
Hosta ma kwiaty bardziej liliowe niż niebieskie dość popularne u host...Dziękuję za spacerek!
mar33 Marysiu busz

kojarzy mi się z czymś nieokiełznanym, dzikim ale mam nadzieję , że nie tak go widzicie

.
..staram się przecież ....
O fanach mówisz ?

Moich zdeklarowanych

jak mówisz
fanów na palcach odliczyć mogę a Ty mi tu takie rzeczy prawisz

Większość to
poszukujący podglądacze po
różnych wątkach nie tylko w moim buszujący bynajmniej...
Mój wczorajszy urobek....

aspera
No i udało się bez lilii i liliowców ...fotek mam mnóstwo ale odmiany które są często pokazywane więc
odpuściłam je gwoli urozmaicenia...

spartyna ujarzmiona