Kochani wpadam na Forum na razie tylko dorywczo ,mój mały gość jest bardzo absorbujący i praktycznie wracamy z działki codziennie o późnej porze,teraz mam moment bo jeszcze śpi ,
Biedronka641 pisze:
Grażynko .
Lilia cudna, ale mały ogrodnik słodziutki. Wycałuj go od cioci Ali.
Mówisz,że nad morzem zmarzłaś, to znaczy nie było słoneczka?
Alu maluszek wycałowany ,bardzo lubi pieszczoszki
Nad morzem było słoneczko ,z przodu grzało ,z tyłu ziąb, takie coś nie dla mnie ,wolę swoje ciepełko na działeczce
misia i klusek pisze:
Grażynko cudne te Twoje lilie - będzie trzeba i u nas zachodować

Krzysiu dziękuję ,liljaszki są cudowne,naprawdę warto je mieć w ogrodzie , a jak pachną ,przechodzący zatrzymują się żeby powąchać
ewunia7 pisze:
Uwielbiam ten okres, kiedy kwitną lilie, wprowadzają tyle koloru i radości do ogrodu.
Ostatnio mam słabość do tych co mają kropeczki.
Wnusio, widać, że dba o warzywa, podlewa babci grządki.
Ewuniu i ja uwielbiam kwitnienie lilii, są praktycznie bez problemowe, a jaki widok prezentują
Wnusio jest bardzo pomocny i bardzo chętnie pomaga w ogrodzie, nie ważne że woda z konewki leci przeważnie na nóżki
Kasiula17 pisze:Kochana, lilia fantastyczna ale poza modela i jego poważna mina z jaką podchodzi do Twoich kwiatów, niezastąpione.

Kasiula Big Brother jest przepiękna i te ogromne kwiaty

mały model jest niepowtarzalny
Kriss1515 pisze:Co za kolekcja lilii.

Są przepiękne! Widzę, że muszę się w nie zaopatrzyć i to w dużej ilości.

Krystianie kolekcję lilii mam sporą ale niektórzy mają większe , cały rok czekam na ich kwitnienie , zaproś lilie do swojego ogródka , będziesz zadowolony
i tak żeby być na bieżąco z kwitnieniami ,wstawiam szybciutko i zmykam na działeczkę,
do Was kochani też zaglądam ale nie mam już czasu na wpisy,nadrobię wszystko po wyjeździe wnusia,
dziękuję że mnie odwiedzacie , uściski i