aguniada-Agnieszko wiosenne wspomnienia, zawsze są piękne kolorowe,,,,ech,,,chciałoby się ,żeby ta wiosna była szybko

Nie lubię tej długiej zimy.Orliki to moje młode wiosenne nasadzenia.Chyba jeszcze niebieskiego i czarnego mi brakuje
Anna11; terlica-Ewo;Helen Każdo kolorowe wspomnienie-zdjatko teraz cieszy.Hosty są ślicznie tylko szkoda,żę nmie utrzymują liści jak żurawki.Trochę im ciasno,,na wiosnę czeka mnie trochęprzesadzania tych największych.Znowu przesadzania ,nowe miejsca na nasadzenie.Już poprosły pomyślę może o zamaianie z chęcią wymieniłabym się na ostróżki.Trochę odsprzedam,A piwonia z ciekawą wstawka już taka jest niczym jej nie podlewam.Taka jej uroda

Te orliki to nowe nabytki...jeszcze jakieś ciemne kolorki dokupię.
Amara-Małgosiu; koziorozec-Marto;e-babcia-Jadziu Wszystkie kolorowe,kwiatuchowe wspomnienia i zdjątka są teraz rozjaśnieniem ponurych ,zimowych dni
alicjad31 Alu,dziękuję

Tak myślę,że kielichowiec jeszcze był młody,chociaz sporą sadzonkę kupiłam.Będę czakała z niecierpliwością,,, jak zakwitnie.Ma tak piękne,oryginalne i pachnące kwiaty

Orliki jeszcze planuję sobie jakieś dokupić.
iwona0042 Dziękuję

Masz rację,każdy kwiatek nawet zwykły może być niezwykły,,piękny i cieszyć nasz oczy ,bo je po prostru kochamy:D
usa1276-UluJa chyba wszystkie tulipany lubię.Ciekawa jstem, jak mi przezimują.Czy nornice jakieś sobie zjedzą?:twisted: Co roku tak jest.Na jesieni dokupiłam i dosadziłam chyba z 50 sztuk tulipanków.
PauliinkoTy jesteś jak poeta,,,pozachyca się wzystkim w szczególe.Nic nigdy Ci nie umnie.
Latnie wspominki;