Ogród w dolinie część 2
- wielkakulka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród w dolinie część 2
Co Ty z tymi plotkami, tu poważni ludzie bywają
Plotka jest definiowana w słownikach językowych jako niesprawdzona lub kłamliwa pogłoska, powodująca utratę dobrego wizerunku osoby, której dotyczy, a plotkowanie jako robienie, rozpowszechnianie plotek
Plotka jest definiowana w słownikach językowych jako niesprawdzona lub kłamliwa pogłoska, powodująca utratę dobrego wizerunku osoby, której dotyczy, a plotkowanie jako robienie, rozpowszechnianie plotek
- przemo1669
- Od: 27 cze 2011, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
to niech będzie, że gawędzimy na rożne tematy i wspominamy to co kwitło
Aniu przecież ja tylko żartuje poważny jestem tylko wtedy, kiedy trzeba być poważnym
Aniu przecież ja tylko żartuje poważny jestem tylko wtedy, kiedy trzeba być poważnym

- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
- przemo1669
- Kontakt:
Już gdzieś słyszałem, ze tancerze są dziwni
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marzka! Tak było i ja w tym czasie byłam biedna jak mysz. Pamiętam, jak 3 miesiące odkładałam na czajnik elektryczny. A jak się cieszyłam, jak ktoś przyszedł z prezentem w postaci paczki Pampersów. Niekiedy sentymenty trzeba odłożyć na bok. Zresztą z moją Babcią zawsze opowiadałyśmy, ajk to będzie fajnie jak sobie wybuduję dom. DOm stoi na jej ojcowiźnie. Myślę, że byłaby szczęśliwa
Strasznie to miłe, co mówisz. Lubię robić zdjęcia, więc będzie ich niezmiennie dużo, choć w zimie z racji ... hmmm ... braku kwiatów może nieco mniej. Ale od wiosny...
Lucy! Przyzwoity aparat. Trochę ćwiczeń. I gotowe
Doroko (dorcia7)! Tak do końca nie mogę być obiektywna. Wychowałam się tu i każdy zakątek łączy się z jakimś wspomnieniem. Nieco się zmieniło, ale to całe moje dzieciństwo. Pamiętam jak z z braćmi z Beskidka kulaliśmy się przed Wielkanocą, kiedy Babcia i rodzice wysłali nas z domu, byśmy nie przeszkadzali. Ale była jazda, jak wróciliśmy
A dziś codziennie patrzę na tę górę...
Przemku! To gazania
Także się cieszę, że mam tylu gości. I oczywiście, że Ty mnie odwiedzasz
Lodziu (DuczekiOsia)! To tylko Sony alfa 200. Nic nowego, ale zgrabna lustrzanka. I lubię robić nią zdjęcia
Dziękuję Ci za komplementy. Jesteś przemiła
Aniu! Przemku! W sumie nie wiem, co w zimie się robi na forum, bo ja przyplątałam się tu w marcu tego roku. Na pewno się wspomina miniony sezon, planuje następny, a nawet jeśli trochę plotkuje, to nieszkodliwie
Przemek nie tylko żartował, ale także ma 100% rację! Trzeba mieć dystans do siebie, śmiać się jak najczęściej, a być poważnym tylko jak trzeba. Życie i tak bywa zbyt często zbyt smutne, a na pewno - bardzo poważne 

Lucy! Przyzwoity aparat. Trochę ćwiczeń. I gotowe

Doroko (dorcia7)! Tak do końca nie mogę być obiektywna. Wychowałam się tu i każdy zakątek łączy się z jakimś wspomnieniem. Nieco się zmieniło, ale to całe moje dzieciństwo. Pamiętam jak z z braćmi z Beskidka kulaliśmy się przed Wielkanocą, kiedy Babcia i rodzice wysłali nas z domu, byśmy nie przeszkadzali. Ale była jazda, jak wróciliśmy

Przemku! To gazania

Lodziu (DuczekiOsia)! To tylko Sony alfa 200. Nic nowego, ale zgrabna lustrzanka. I lubię robić nią zdjęcia

Aniu! Przemku! W sumie nie wiem, co w zimie się robi na forum, bo ja przyplątałam się tu w marcu tego roku. Na pewno się wspomina miniony sezon, planuje następny, a nawet jeśli trochę plotkuje, to nieszkodliwie

- przemo1669
- Kontakt:
Aniu ja tu się przyplątałem rok temu, ale nie pamiętam co się tu robi
Aniu już Cię lubię

Aniu już Cię lubię

- misiaczekm
- Od: 31 paź 2009, o 19:32
Oj Aniu, Twój ogródek przyjdzie mi oglądać całą zimę..
Bardzo profesjonalna relacja. Piękne zdjęcia, a przede wszystkim nazwy roślin... szczególnie róż.
Także na razie wracam do pierwszych trzech stron by podziwiać i spisywać nazwy Twoich przepięknych róż.
Zapisuję się by nie stracić wątku....
Do zobaczenia!!
Bardzo profesjonalna relacja. Piękne zdjęcia, a przede wszystkim nazwy roślin... szczególnie róż.
Także na razie wracam do pierwszych trzech stron by podziwiać i spisywać nazwy Twoich przepięknych róż.
Zapisuję się by nie stracić wątku....
Do zobaczenia!!
- sweety
Dziś byłam w orpdniczym po ziemię m.in. na kopczyki i co? Uzupełniłam mini rabatę z barberysem i cyprysikiem nutkajskim o choinę kanadyjską 'Fontana'

A dla wszystkich odwiedzających jeszcze róża, klasyczna czerwona

A dla Przemka i Piotra dodatkowo Planten un Blomen. Przemek wie za co, a Piotr - na powitanie

A dla wszystkich odwiedzających jeszcze róża, klasyczna czerwona

A dla Przemka i Piotra dodatkowo Planten un Blomen. Przemek wie za co, a Piotr - na powitanie

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Aniu śliczne różyczki, ja dziś wykopałam kanny , jeszcze zostało mi okopczykowanie róż i zabezpieczenie hortensji ogrodowych , ale z tym jeszcze poczekam .
Genia
Genia
- sweety
Dziękuję Geniu
A jak zamierzasz zabezpieczyć hortensje ogrodowe? Chętnie skorzystam z rad 

- kubasia
- Od: 31 mar 2012, o 19:26
Aniu, szalona kobieto
chyba jesteś lepsza wiedźma
jeszcze masz tyle kwiatów w ogrodzie 

-
- Od: 11 cze 2011, o 19:53
Jak to, co robi się zimą na forum ... czyta zaległe posty i jeszcze raz zwiedza cudze ogrody. Każdą ilość czasu można tu spędzić !
- sweety
Kubasia! PLE PLE
Druga...
Aniu! Na pewno nie zamierzam się nudzić. W sezonie tak wątki mkną, że trudno nadążyć... W zimie może znajdę czas na nowe ogrody

Aniu! Na pewno nie zamierzam się nudzić. W sezonie tak wątki mkną, że trudno nadążyć... W zimie może znajdę czas na nowe ogrody

- przemo1669
- Kontakt:
Aniu wiem
prześliczna różyczka

-
- Od: 13 lip 2009, o 20:55
Witaj Aniu! Twoje portrety roślin są doskonałe..! Chylę czoła przed umiejętnościami.
I bardzo zazdroszczę,że mieszkasz w tak pięknej okolicy - ludzie jeżdzą w takie miejsca na wakacje, a Ty masz tam dom...
I bardzo zazdroszczę,że mieszkasz w tak pięknej okolicy - ludzie jeżdzą w takie miejsca na wakacje, a Ty masz tam dom...