Mój kawałek marzeń

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój kawałek marzeń

Post »

Praca mnie przerasta dzisiaj więc nadrobię później zaległości, wybaczcie ;:180
Miłego dnia wszystkim!!!!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
cantati
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2012, o 17:00
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Grażynko :wit Wpadłam z rewizytą i utonęłam w Twoim ogrodzie :)
Włożyliście ogrom pracy w jego stworzenie i wszystko wygląda pięknie! Hortensje kwitną Ci cudnie ;:3
Pozdrawiam, Dorota
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Hejka dziewczyny w czwartunio ;:138
Wczoraj po prostu miałam taki zapiernicz, że hej :roll: Nie wiedziałam jak się nazywam....
Ale to było wczoraj a dzisiaj jak na razie luzik ;:333 i delektuję się kawusią razem z Wami ;:4
U mnie zachmurzone dzisiaj i dosyć chłodno jak na razie...

Madzia hejka :wit
Już po kawusi?? Jak nie to zapraszam ;:304 Jaka pogoda u Ciebie??

Moniczko tak, tak już się ukorzeniają w doniczkach ;:333 Dam znać!

Aniu witaj ;:196
Marzenia trzeba mieć bo one nas trzymają, a gdy bardzo sie ich pragnie to się spełnią ;:333 Także ja życzę Ci żeby te Twoje najskrytsze spełniły się... Las i natura to coś co bardzo kocham bo daje mi wytchnienie w tym zaganianym dzisiajeszym świecie... Dziękuję za takie budujące słowa, są dla mnie bardzo ważne... zaraz lecę szukać tego przepisu ;:65
Miłego dnia i seredcznie zapraszam!!

Dorotko :wit
Bardzo się cieszę, ze zajrzałaś do mnie bo ja uwielbiam Twój wątek ;:167 i dziękuję za pozytywną opinię na temat mojego kawałka marzeń! Pracy było bardzo dużo, ale jak to mówią bez pracy nie ma kołaczy...
Miłego dnia Ci życzę i zapraszam ;:196
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
cantati
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2012, o 17:00
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Grażynko ;:167 To u mnie odwrotnie - wczoraj miałam luzik, tylko rano pogrzebałam w ziemi, a całą pracę nad zleceniem zostawiłam sobie na dziś... Czego teraz żałuję ;:145 Dopijam z Wami kawkę i do pracy... Ech...
Pozdrawiam, Dorota
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Dorotko ale jutro mamy piąteczek i weekendzik ;:138 Trzymaj się, dasz radę ;:196
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Hej! No właśnie kawusię mam zamiar pić :) ;:136 Pogoda u mnie właściwie nie najgorsza. Może słońca nie ma i pochmurno jest ale jeszcze nie pada. W nocy padało. Ale dobrze bo roślinki podlało :)
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Madzia u mnie w nocy była zarąbista burza ale deszczu popadało niewiele :?
Madzia pijemy ;:136
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Witaj Grażynko ;:196
U mnie też była burza i podobnie jak u ciebie, bardzo mało deszczu spadło :roll:
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko mocna burza to to co lubisz najbardziej hehehe. Pod Twoim wpływem robię się chyba bardziej odważna :D Wczoraj się tak błyskało a ja sobie spacerowałam. Było już koło 23. Niebo z jednej strony normalnie czarne i błyski tylko a z drugiej piękne gwiazdy. Wieczór wyjątkowo ciepły.. Mąż aż się dziwił że nie uciekam jeszcze blisko domu żeby szybko się schować jak zagrzmi tylko chodzę na spacery :D Ale było tak ciepło i fajnie.. Myślałam sobie wtedy o Tobie :D Że też lubisz patrzeć na burzę :D Instrukcja doszła, potem napiszę co i jak :)
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Grażynko, gdzie ty???
;:196
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Hej, co słychać? Jak pogoda? U mnie dzisiaj wszystko co możliwe, słońce, deszcz, burza itd. Teraz mży. Chłodno się zrobiło. Siedzę i czytam :)
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Grażynko i jak się miewasz na zasłużonym urlopie?
;:196
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Witajcie Kochani!!!

Sobota pod znakiem deszczu i zimnicy :roll: Postanowiłam, ze w takim razie poświęcę ją na przetwory na zimę, właśnie zrobiłam sałatkę szwedzką z przepisu naszej forumowej koleżanki Dorotki ;:196 Wyszła pyszna więc na pewno będzie druga tura :D
Na ogrodzie bardzo mokro od ciągle padającego deszczu ale nie ukrywam, że był on potrzebny...
Właśnie odpoczywam bo mam tydzień urlopu więc laba... ;:138

Reniu u mnie porządnie podlało i od razu wszystko nabrało soczystych kolorów :D
A co Ciebie? ;:196

Madziu tak ;:108 burza to takie zjawisko atmosferyczne, które mnie bardzo intryguje i zawsze patrzę na nią nie ze strachem tylko z dziką fascynacją... :D Cieszę się, że odważyłaś się pokonać swój lęk i również popatrzeć na nią z innej perspektywy, widocznie masz silną osobowość, że umiesz pokonywać swoje słabości, gratuluję ;:180 U mnie pada i jest zimno.. normalnie jak na jesień ale mamy lekturę więc jest co robić, tak??? ;:196

Aguś tak ja już na urlopie ale bardzo spokojnie do niego podchodzę, po prostu chcę najzwyczajniej na świecie odpocząć i być tu i teraz... nic więcej mi nie trzeba na obecną chwilę...
Po prostu pozwolić sobie na nic nie robienie... wstać rano wypić kawusię i delektować się chwilą...
Aguś jak lektura?
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Moderatorów proszę o zamknięcie pierwszej części ;:180

Zapraszam wszystkich do mojego nowego wątku :wit
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”