Chciałam przypomnieć że na wyspie zawiązał się Klub Maryś i nawet Jurek z Górek przybrał imię Maria i został wiceprezesem!
Ciężka d. i nie chce mi się ruszyć, bo szybko się robi ciemno, ale na wiosnę robimy zjazd
Marysiu będzie spotkanie w realu Zobaczę Twój Zaczarowany Ogród Myślę,ze lekcja poglądowa też będzie.Dużo trzeba się jeszcze nauczyć Następne u mnie.Miejsca ci u mnie dostatek
Marysiu, Ewye spotkanie wiosną w realu u mnie Wiolę też przyjmiemy i nawet przenocujemy może w 112 letniej chałupinie będzie straszyć i białą damę z B zobaczy Ewo mężowi tą jedną literkę odejmiemy i przyjmujemy go do naszego koła
Witam W lecie byłam , a to w sanatorium, a to jeździłam na rehabilitację mojej sparaliżowanej prawej strony. Tak więc nie miałam czasu bardzo. Jeszcze na dodatek popsuł mi się komputer, ale mam nowego netbooka z internetem i mogę już pisać.
Marysiu czytasz nie to co potrzeba wróć parę postów do przodu a zobaczysz kogo zaprosiłam
Wiola jest najmłodsza z całej paczki więc muszą babcie mieć pomoc chćby w nalewani z beczki