Buziaki

Na razie cieszę się, że mogę trochę przy kompie posiedzieć i pobyć z Wami...tyle się dzieje
 Na razie cieszę się, że mogę trochę przy kompie posiedzieć i pobyć z Wami...tyle się dzieje   Ciekawe jaką wiosnę zapowiadają.
 Ciekawe jaką wiosnę zapowiadają.  Dzięki za życzenia.
 Dzięki za życzenia.  
  A fuksje za cudne spódniczki no i za to, że łatwo się przechowują w piwnicy. Aniu masz tak cudnie w ogrodzie...tyle kwiatów, że
 A fuksje za cudne spódniczki no i za to, że łatwo się przechowują w piwnicy. Aniu masz tak cudnie w ogrodzie...tyle kwiatów, że   To fioletowe to werbena hastata.
 To fioletowe to werbena hastata.

takie trochę rozczapirzone ma kwiaty, ale śliczne
 takie trochę rozczapirzone ma kwiaty, ale śliczne   Do fuksji nie mam ręki i zawsze mi robactwo je załatwi wiec wolę Magellankę bez kłopotu z przechowywaniem i z robactwem
 Do fuksji nie mam ręki i zawsze mi robactwo je załatwi wiec wolę Magellankę bez kłopotu z przechowywaniem i z robactwem
 Renia rzuciła hasło: środa.... pasuje?
 Renia rzuciła hasło: środa.... pasuje?  

Ewcia, zamknęłaś swoje włości!!! Zazdroszczę Wam spotkania, ale będę w srodę duchem z Wami.
 Ewcia, zamknęłaś swoje włości!!! Zazdroszczę Wam spotkania, ale będę w srodę duchem z Wami. Nie można mieć wszystkiego
  Nie można mieć wszystkiego  

Kogruniu, ostra z Ciebie ogrodniczka!!!!
 Kogruniu, ostra z Ciebie ogrodniczka!!!!