Działeczka Ewy W
- malgocha1960
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Działeczka Ewy W
Ewa,cudowny kolor wiciokrzewu,czy on w realu też jest taki wyrazny?
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dominuje Lubelszczyzna , masz dobre wrażenieakl62 pisze:Ojej, ale dużo Ślązaczek jest na Forum ! A dotychczas miałam wrażenie, że dominuje Lubelszczyzna. Pozdrawiam wszystkich gorąco.

- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Tadeuszu ale wiele osób zazdrościło tego spotkania więc nic straconego w przyszłym rokutade k pisze:Dominuje Lubelszczyzna , masz dobre wrażenieakl62 pisze:Ojej, ale dużo Ślązaczek jest na Forum ! A dotychczas miałam wrażenie, że dominuje Lubelszczyzna. Pozdrawiam wszystkich gorąco.Nasze dziewczyny są operatywne i sprawia to wrażenie , że znacznie więcej
![]()
Ale na Zlocie było właśnie nas najwięcej. Łódż ,,za lasem '' , ale nie ,,zalali'' ośrodka liczebnością
![]()

Lubelszczyzna spotyka się juz wczesniej u siebie dlatego wiedzieli co ich czeka na Zjeżdzie...dobra zabawa i.....czarna lista

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
ŁÓDŻ przyjedzie w przyszłym roku jak będzie zjazd w kujawsko pomorskim.Wtedy północ bedzie miała bliżej.
-
Jak mieli blisko , nie przyjechali . A na Kujawy pojadą

- ewa w
Logicznetade k pisze:Jak mieli blisko , nie przyjechali . A na Kujawy pojadą![]()

- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Cześć Ewciu
Wczoraj wieczorkiem wracając z ogrodu spadło u mnie trzy krople deszczu!!! Już się cieszyłam, że popada a tu klaps!!!! i dalej susza
Miłej niedzieli
Przyjedziesz???

Wczoraj wieczorkiem wracając z ogrodu spadło u mnie trzy krople deszczu!!! Już się cieszyłam, że popada a tu klaps!!!! i dalej susza

Miłej niedzieli

Przyjedziesz???

-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Ewcia witaj
Słoneczko dalej smaży , zawsze wtedy myśle jak Ty wodę wozisz
u mnie całe szczęście ,że ogródek pod nosem , bo nic by nie urosło bez podlewania 

- hala67
- Od: 1 paź 2011, o 22:12
Reprezentanci łódzkiego odliczyli się na zjeździe. Może nie tak licznie jak Lubelszczyzna, ale...tade k pisze: Łódż ,,za lasem '' , ale nie ,,zalali'' ośrodka liczebnością![]()
Na pewno na następnych będzie lepiej.
Ewuś znam ból braku wody na działce. Przez kilka lat, kiedy nie mieliśmy wodociągu, moje rośliny były zdane na łaskę nieba i wody ze stawu (donoszonej w wiaderkach).
Pozdrawiam Hala
-
Halu , nie do was , którzy byliście ,,piję '' , ale do tych nieobecnych. Rozmawiałem z Olkiem , znam temat.hala67 pisze:Reprezentanci łódzkiego odliczyli się na zjeździe. Może nie tak licznie jak Lubelszczyzna, ale...tade k pisze: Łódż ,,za lasem '' , ale nie ,,zalali'' ośrodka liczebnością![]()
Na pewno na następnych będzie lepiej.

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Ewciu u mnie wczoraj też trzy krople deszczu spadły, ale widać było, że z tego nic więcej nie będzie. Na dzisiaj znowu zapowiadają po południu deszcz na razie słoneczko i troszkę chmur, lekki wiaterek. Ogród i tak podlany! Miłej niedzieli
Ewcia wpadam z kawusia
Jak ja zazdroszczę Wam tego zlotu....ale może jeszcze kiedyś....
pozdrawiam sąsiadkę:) a skoro na forum coraz więcej nas Rybniczan to może jakaś wspólna kawusia:)))

Jak ja zazdroszczę Wam tego zlotu....ale może jeszcze kiedyś....

pozdrawiam sąsiadkę:) a skoro na forum coraz więcej nas Rybniczan to może jakaś wspólna kawusia:)))
- ewa w
Julka dziewczyny chyba się organizują zajrzyj do wątku Reniuniek-Reni...może będzie jakies spotkanie młodziezy ogrodniczej