Witam Was serdecznie.Mamy cieplutką pogodę więc i prace porządkowe idą do przodu.Dzisiaj dostałam 3 róże i już posadzilam(2x Red Leonardo da Vinci i angielkę Geoff Hamilton)
Basiu aż oplułam ekran ze śmiechu-pewnie,że Dexterowi wszystko ujdzie na sucho.Uwielbiam tego sierściucha.
Planten un Blomen-musiałam zajrzeć na hmf żeby zobaczyć co to za róża.Bonica też?
Aga Nina W. jest cudowna ale nie mam już na nią miejsca.Grządka czerwonych już zajęta no chyba,że wyp... Shympatię(a na to się zanosi) i ona tam mi będzie wspaniale pasowała.Nostalgi nie mam i nie planuję.
Majeczko od strony tarasu jest ciepło co widać po roślinach i wygrzewających się kocurach(jest ich 2 a czasami 3)
Jadziu Czarna Madonna nie do zdarcia no i jaka jest piękna i dostojna.Agatka to niesamowicie kochany kotek.Przylepka i czaruś w jednej kociej osobie.
Maju 411-przynajmniej w domu masz całe bukiety kwiatów.Ja dopiero dzisiaj obcięłam Artemis i Bonitę R.
Pozostałe kwitną.
Grażynko dzisiaj cieplutko więc tylko z północnej strony ścięłam róże i to nie wszystkie.Aphrodite zostawiłam bo w zeszłym roku kwitła do mrozów.
-- 19 10 11 05:17:06 --
Obiecałam zdjęcia Parfume d,Evity jak rozwiną się pączusie