Leśny ogród Moni68 cz.9

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
hutkow
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 16:47
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Leśny ogród Moni68 cz.9

Post »

Witaj Moniu!
Mam zaległości w kontaktach z przyjaciółmi.Ale myślę,że da się to nadrobić bo mam teraz więcej czasu.O szczegółach porozmawiam po dokładnym przejrzeniu Twojego przepięknego wątku.
Pozdrowienia Edward :wit
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Obrazek

Moniko oczarowana jestem Twoimi zdjęciami aż chciało by się tam natychmiast znaleźć.
Genia
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Moniczko wspaniale opisujesz wrażenia ze swoich podróży. ;:138
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. ;:167
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Moniś mam nadzieję, ze wracasz do sił. Życzę Ci dużo zdrówka ;:196
Widoki przepiękne ;:138
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

MONISIU ;:167 znowu na chwilkę zaprło mi dech jak oglądałam fotki . Taki wulkaniczny krajobraz mnie również sie bardzo podoba a zdjęcia po prostu bomba . 2 zdjęcie jest śliczne skały, ocean i jakby spiący, zwinięty dwugłowy potwór z dziecięciem .Zresztą wszystkie zdjecia są fajne ależ pozwiedzałaś ;:224 . Zastanawiam sie co to za roślinka kwitnąca tak pięknie na czerwono ;:196
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Francesca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:16

Post »

Moniko, cudowne widoki nam pokazujesz i tyle słońca na nich! Mnie dziś jakaś ni to chandra ni to dziwne zmęczenie wzięło (mam nadzieje, że nie będę chora :? :roll: ), a takie zdjęcia poprawiają nastrój ;:167
Kuruj się, hosty nie zające - nie uciekną ;)
Pozdrawiam - Agata :)
Mój ogród na mazowieckich piaskach część 1, część 2 - aktualna
Awatar użytkownika
megi1402
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2010, o 00:28
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Monia, śliczne egzotyczne krajobrazy pokazałaś. Co to za roślina na ostatnim zdjęciu kwitnąca na czerwono?
życzę ci szybkiego powrotu do zdrowia.
Awatar użytkownika
patkaza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 cze 2010, o 23:13

Post »

:shock: ło miejsce bajka a zdjęcia boskie ;:138 ;:138 zdrówka :wit
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
Awatar użytkownika
AgaNet
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sie 2010, o 11:00

Post »

:wit

Moniu, mam nadzieję że zdrowiejesz ?
Kuruj się i zapaleniem oskrzeli to lepiej nic nie działaj ogrodowo ;:78

Fotki z wysp kanaryjskich piękne ;:63 Przypomniałaś mi nasz urlop który i my spędziliśmy tam jakiś czas temu :) Klimat rzeczywiście wspaniały ! Bardzo mi odpowiadał. No i widoki rewelacyjne ! Mam nadzieję że jeszcze kiedyś się tam wybierzemy i odwiedzimy inną wyspę :D
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34

Post »

Moniś to ja poproszę o zdjęcia tych niziemskich chmurek i nieba ;:180 jeśli można ;:224 Ciekawa jestem bardzo.
Świetne wakacje ;:108
Awatar użytkownika
Steasi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 wrz 2010, o 20:47

Post »

Hej Moniś, wracam po długiej nieobecności. pierwsze co weszła do ego wątku to oczywiście hosty. Wiesz jaka jestem pokręcona na ich punkcie a ty masz ich całą masę.A po za tym cudowna zdjęcia z Wysp Kanaryjskich. Niestety nigdy nie byłam tam, ba.. nawet za granicą ale młoda jestem i zdążę :) Już wiem gdzie chce na podróż poślubną ;:138
Awatar użytkownika
AAleksandra
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2009, o 10:19

Post »

Fantastyczna gra barw na zdjęciu, które wyłuskała Gienia. Padające cienie, no i zadziwiający kolor nieba. Albo to raczej woda łączy się z niebem na horyzoncie. W takiej scenerii można puścić wodze fantazji ..... A gdyby tak można było z tamtego miejsca oglądnąć zachód lub wschód słońca ;:224
Moniczko , proszę o więcej takich niesamowitych klimatów ;:108
Pozdrawiam serdecznie,
moje wątki
x-d-a

Post »

Moniko, fotki i relacja z Lanzarote jak zwykle niezwykle ciekawe, chociaż ja może wypowiem się troszeczkę ' pod prąd' :oops:
Nie znam wszystkich wysp Kanaryjskich, ale te, które zwiedziłam niespecjalnie przypadły mi do gustu. Mój M. jest ich gorącym wielbicielem i na Teneryfie byłam trzy razy i raz na Lanzarote. Dla mnie są zdecydowanie przereklamowane, skomercjalizowane do bólu i jeśli się nie ucieknie gdzieś na odludzie, to beton, tłumy ludzi i tysiące sklepów z tandetą mnie osobiście przerażają. Mam na myśli głównie Teneryfę, która składa się z dwóch części - różnych klimatycznie i krajobrazowo. Pobyt w olbrzymim paskudnym architektonicznie hotelu, przy betonowej promenadzie, przez którą w dzień i w nocy przewalał się tłum ludzi - nie, to absolutnie nie dla mnie. Dopiero jak wypożyczyliśmy samochód i zboczyliśmy nieco z utartych szlaków troszeczkę odetchnęłam...
Lanzarote to zupełnie inna bajka, ale mnie ten krajobraz wulkaniczny przytłaczał i działał na mnie depresyjnie. No i ten brak roślin...Dla mnie, miłośniczki przyrody to było smutne. Każda palemka, każdy kwiatek został posadzony ręką człowieka...Gdzie indziej lawa zalała wszystko, co żyło :(
Zachwycił mnie natomiast łagodny klimat, bo już ocean nie zawsze nadaje się do pływania, zwłaszcza zimą, co dla mnie -zmarzlaka ma znaczenie...
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Witaj Moniko :!: Zawsze z zaciekawieniem czytam u Ciebie o nieznanych mi, dalekich lądach. Lanzarote ma swój urok ale w pierwszej kolejności marzę o zielonych wyspach Kanarów. Twoje opisy bardzo przybliżają mi temat i podpowiadają, na co warto zwrócić uwagę. Dziękuję :)
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Kochani, witam Was bardzo serdecznie :D
Dziękuję za odwiedziny i wszystkie miłe słowa ;:167 Moje podróże to tylko moje prywatne impresje na temat różnych miejsc na świecie :) Każdy może mieć inne wrażenia, wpsomnienia... i za nie jestem wdzięczna :) Nigdy bowiem nie uzurpuwałam sobie prawa do jedynego poglądu na konkretną rzecz czy miejsce. Tym bardziej takie posty jak naszej Drogiej Dali są dla mnie cenne, bo pozwalają spojrzeć szerzej na konkretne zagadnienie. Daluniu, zachwyciło mnie Lanzarote, bo po raz pierwszy byłam tam po latach spędzonych w tropikach wśród soczystej zieleni. Z Angoli na Wyspy Kanaryjskie płynęliśmy oprawie 20 dni, morze było niespokojne, więc od czasu do czasu choroba morska dawała nam się we znaki. I kiedy w końcu po raz pierwszy zobaczyłam te wulkaniczne plaże, odetchnęłam z ulgą. I może właśnie stąd wypływa mój sentyment do tego miejsca. Bo rzeczywiście masz rację- żeby zobaczyć coś ciekawego, trzeba uciec z utartych szlaków, a na pewno nie zostawać w betonowych bunkrach...Kochani, niebawem będą zdjęcia- przepraszam za przedłużającą się nieobecność ;:167 ;:196
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”