Mój ogród - mariasen cz.1
- mariasen
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jolu, ja też jak wpadnę do ogrodu to pracuję aż robi się ciemno, a czasami jeszcze siedzę przy lampie. Praca na działce to dla mnie relaks ale wiadomo, że trochę potrwa zanim kondycja się trochę poprawi po zimie.
Moniko, nie spieszę się ze sprzątaniem bo mam odkurzacz którym częściowo powciągam liście, a częściowo wydmucham spomiędzy roślin, dawniej szybko brałam się za porządki bo jak wszystko podrośnie to grabiami można zrobić sporo szkód.
Moniko, nie spieszę się ze sprzątaniem bo mam odkurzacz którym częściowo powciągam liście, a częściowo wydmucham spomiędzy roślin, dawniej szybko brałam się za porządki bo jak wszystko podrośnie to grabiami można zrobić sporo szkód.
- mariasen
- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marynko, kommelina ma piękny kolor ale kwitnie tylko do południa. Moja rośnie w donicy, na zimę wstawiam do piwnicy i nie podlewam, wiosna wystawiam do ogrodu i zaczynam podlewać. Rozsiewa się do sąsiednich doniczek i mam już kilka egzemplarzy.
Olu, na szczęście wiosna już jest. Niedługo zakwitnie miłek widziałam, że też masz.
Olu, na szczęście wiosna już jest. Niedługo zakwitnie miłek widziałam, że też masz.
- izabella1004
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.