Czy to są tulipany Tarda ?
Bo jeśli to one to ci sie przyznam że kupując latem cebulki tulipanów zakupiłam je u 3 różnych sprzedawców.
Cały czas mi się podobały i dochodziłam do wniosku że ciągle mi mało
Moniko, ale z tego ,co pamiętam, to kupowałam je jako tulipany tarda; one wbrew nazwie kwitną najwcześniej ze wszystkich tulipanów, są stosunkowo niskie, ale pięknie wyglądają np. jako obwódki w dużej grupie.
Witaj Moniu. Widzę że nie tylko u mnie taka pogoda, przy jakiej za zwyczaj boli w kościach. Życzę ci Moniu zdrówka. Jak tylko przyjdzie wiosna..nie będzie czasu myśleć o chorobach. A i samopoczucie będzie wspaniałe.
Witaj Monisiu kochana. Nie nadążam nadrobic wszelkich zaległości, choć sie staram kazdemu cos napisać. Teraz mam troche mniej czasu, a i w pracy blokuja strony, wiec albo sie uda albo nie.
Kochanie co ja czytam, że źle sie czujesz? Juz pisałas mi o tym wydarzeniu i tak wychodzi, ze na każdą zmiane organizm daje sie we znaki.
Życzę zdrówka, bo wszak chyba nadchodzi powoli Pani Wiosna.
Buziaki Monis -teraz postaram sie bynajmniej byc w miarę na bieżąco.
U nas juz o niebo lepiej.
Droga Monisiu, wpadłam na małą chwilkę przywitać się z Tobą, poczytałam co nowego u Ciebie, no i zmartwiłam się Twoim zdrowiem, bólami po wcześniejszym połamaniu wszystkich żeber
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia i wspaniałego samopoczucia :P
Moniko,wpadłam pospacerować po Twoim "Tajemniczym Ogrodzie" i dowiaduję się ,że źle się czujesz
Życzę szybkiego powrotu do formy i pozdrawiam serdecznie