Tu na razie jest ściernisko ale będzie ..... ogród - harwi
- orinoko01
- 200p
- Od: 21 cze 2009, o 22:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Tu na razie jest ściernisko ale będzie ..... ogród - harwi
Witaski!!
Jestem mega ciekaw czy u Was rybki sobie dały radę? Jak było ocieplenie nie tak dawno, to zaobserwowałaś jakieś życie w oczku ?
U mnie choć bardzo płytko i nie zrobiłem im przerębla, to widzę, że pływają pod lodem całkiem rześkie.
Jestem mega ciekaw czy u Was rybki sobie dały radę? Jak było ocieplenie nie tak dawno, to zaobserwowałaś jakieś życie w oczku ?
U mnie choć bardzo płytko i nie zrobiłem im przerębla, to widzę, że pływają pod lodem całkiem rześkie.
- harwi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2008, o 14:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marku jasne, że są wszystkie 3 pływały ostatnio. Pewnie są głodne bidaki ale żyły 

- mag
- Od: 20 mar 2008, o 09:41
Wiolu, nasionka rącznika odnalezione
Na razie je namoczyłam, bo to dwulatki, jutro posadzę. Dzięki za przypomnienie
W ubiegłym roku wyrosły mi z nich dwumetrowe drzewa 

- Miiriam
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
Wow - jaki piękny widok na działkę
Odlot z tymi kamieniami.
Moje rojniki gorzej przetrwały zimę .. ale odbiją
Z lewizji się wyleczyłam tymczasowo

Moje rojniki gorzej przetrwały zimę .. ale odbiją

Z lewizji się wyleczyłam tymczasowo

- MagdaMisia
- Od: 17 mar 2009, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wiola
U nas się zaczyna...
nic się nie uratuje, wczoraj mi to "wyburzeniowcy" oznajmili
także szykuj rojniki na jesień

U nas się zaczyna...
nic się nie uratuje, wczoraj mi to "wyburzeniowcy" oznajmili

także szykuj rojniki na jesień

- harwi
Siemka wszystkim. Ostatnio sporo u nas się dzieje więc mam sporo zaległości na forum. Ale w końcu udało mi się po tyg przerwy tymczasowo gdzieś wcisnąć kompa i nawet neta podłączyć ;) i jestem.
Madzik- to super, że znalazłaś. Liczę na Ciebie ;) Ja w tym roku nie miałam bo moje olbrzymy zastrajkowały i urosły mi do łydek
Znalazłam przy okazji porządków nasionka z przed 2 lat ale nie wiem czy z nich coś będzie i czy uda mi się je posiać więc trzymam kciuki za Twoje. Dali nasionka nie powychodziły jednak nie udało im się
więc trzymam kciuki za Twoje. Namoczyłaś? hhe ale numer nie wiedziałam moje od razu do gleby szły hhih
Miriam- witaj fajnie, że jesteś dawno cie nie widziałam zaraz skocze zobaczyć co tam w miriamkowie ;) Oby Twoje rojniki dały radę.
Miśka -czeeść dawno cie nie widziałam. Zaczynacie budowę to super jednak się udało ekstra. U nas się troszkę chyba poprzesuwa w czasie heh ale też damy rade ;) A o rojniki się nie martw powiesz kiedy i masz
NO i spóźnionej wiosny u nas parę fotek. Fotki sprzed 1,5 hehe ale dopiero teraz się do aparatu dokopałam ;) Daję by nie było, że u nas wiosny nima ;) Mamy bazie na wierzbie, przebiśniegi krokusiki i nawet już pszczoły latają to nie nasze murarki ale ruch jest ;)

Skromniutko na razie ale zawsze coś. W tamtym roku nie było nic hihi
Madzik- to super, że znalazłaś. Liczę na Ciebie ;) Ja w tym roku nie miałam bo moje olbrzymy zastrajkowały i urosły mi do łydek

Miriam- witaj fajnie, że jesteś dawno cie nie widziałam zaraz skocze zobaczyć co tam w miriamkowie ;) Oby Twoje rojniki dały radę.
Miśka -czeeść dawno cie nie widziałam. Zaczynacie budowę to super jednak się udało ekstra. U nas się troszkę chyba poprzesuwa w czasie heh ale też damy rade ;) A o rojniki się nie martw powiesz kiedy i masz

NO i spóźnionej wiosny u nas parę fotek. Fotki sprzed 1,5 hehe ale dopiero teraz się do aparatu dokopałam ;) Daję by nie było, że u nas wiosny nima ;) Mamy bazie na wierzbie, przebiśniegi krokusiki i nawet już pszczoły latają to nie nasze murarki ale ruch jest ;)

Skromniutko na razie ale zawsze coś. W tamtym roku nie było nic hihi
- MagdaMisia
- Od: 17 mar 2009, o 20:39
Pszczoły latają i to bez pustych przebiegów bo i kubełki mają pełne 

- Mama Ani
- 1000p
- Od: 17 cze 2009, o 14:40
Witaj po nasionka rączko
w wpadnij do mnie powinnam miec jeszcze sporo jutro sprawdze

- Grzesiu
- Od: 25 gru 2008, o 13:31
Faktycznie
a jakie wieeelgaśne te kubełki pyłkowe

a jakie wieeelgaśne te kubełki pyłkowe

- mag
Wiolu, moje rączniki też dwuletnie. W ubiegłym roku miałam ponad dwumetrowe drzewa, ale nasionka niestety nie zdążyły dojrzeć 

- Miiriam
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
Witaj
Pięknie u Ciebie
Moja wierzba nie ma jeszcze kotków - i w ogóle jakaś taka sucha jest ... chyba nie przetrwała

Moja wierzba nie ma jeszcze kotków - i w ogóle jakaś taka sucha jest ... chyba nie przetrwała

- harwi
Witajcie ;)
Kazik Fajnie, że wpadłeś
Stasiu naprawdę!? Zaraz podpytam Madzkia czy jej wyszły jak nie to może faktycznie byśmy się uśmiechnęły do Ciebie ;)
Grzesiu, Miśka naprawdę wypasione mają kubeczki co jedna to większe
wyjedzą mi cały pokarm dla murarek hihhi
mag Mag i co nic nie wychodzi? Może uśmiechnę się do Stasi i dal ciebie o nasionko podchowam ci jak coś. Lubię te roślinki wiem, że to jednoroczne i nie ma czym się zachwycać ale je lubię może dlatego, że to były moje 1 w życiu rośliny hih może, że duże a u mnie wszystko co wystaje ponad trawę jest sukcesem ;) nie wiem fajne są.
Miriam siemka Niestety moje sachalijskie też nie przeżyły chyba zmarzła była zadołowana w doniczce i
I nowa wiosna. Pszczoły buszują teraz na wierzbie ale to jeszcze nie murarki krokusiki inne kolorki wyszły, narcyziki tez, i korona wychodzi ale "pachnie", sasanka się budzi.

Kazik Fajnie, że wpadłeś
Stasiu naprawdę!? Zaraz podpytam Madzkia czy jej wyszły jak nie to może faktycznie byśmy się uśmiechnęły do Ciebie ;)
Grzesiu, Miśka naprawdę wypasione mają kubeczki co jedna to większe

mag Mag i co nic nie wychodzi? Może uśmiechnę się do Stasi i dal ciebie o nasionko podchowam ci jak coś. Lubię te roślinki wiem, że to jednoroczne i nie ma czym się zachwycać ale je lubię może dlatego, że to były moje 1 w życiu rośliny hih może, że duże a u mnie wszystko co wystaje ponad trawę jest sukcesem ;) nie wiem fajne są.
Miriam siemka Niestety moje sachalijskie też nie przeżyły chyba zmarzła była zadołowana w doniczce i

I nowa wiosna. Pszczoły buszują teraz na wierzbie ale to jeszcze nie murarki krokusiki inne kolorki wyszły, narcyziki tez, i korona wychodzi ale "pachnie", sasanka się budzi.

- mag
Wiolu, na razie cisza
I moczenie nie pomogło...

- harwi