isia60 moje fotopstryki mnie cieszą bardzo a jeżeli się podobają i moim Gościom to jestem
U mnie praktycznie 2 dni wypadły z działkowania ,mam nadzieję , że dzisiaj się uda bo mi już tęskno...
stasia_ogrod Ostatnio aura dała
nam czas wolny.. takie L-4

od działkowania! Czasem trzeba ale i co za dużo to nie zdrowo...pora wracać na rabaty! Bardzo dziękuję za komplementy!
Pulpa222 Aniu róże moje ciekawe???

..może coś się trafić ale te róże moje nie dla koneserów... Na ROD w sam raz..nie wymagające i powiem Ci, że /odpukać w niemalowane/ póki co zdrowe jak rydze przysłowiowe...

Może w tym sezonie dane im będzie się odrodzić !
Co do talentów

...masz rację 100%! Brawo Ty!
Iskra boża i fotografującemu potrzebna..

Moim zdaniem
pstrykanie to nie to samo co fotografowanie...

i pstrykać każdy może!
Podlewanie chwilowo pójdzie w odstawkę na rzecz innych zajęć ogrodowych oby już nie padało ,na razie.
cyma2704 Soniu

to miłe , dziękuję!
Faktycznie lubię różyczki takie skromne raczej ...Mam nadzieję,że dzisiaj uda się popracować na działce...chocby aparatem...
christinkrysia bardzo się cieszę,że wstąpiłaś i do mnie!

Czytałam gdzieś , że nową działeczkę szykujesz...

Będziemy oglądać! Ja też miałam ochotę zamienić działkę na bliższą lokalizację ale jakby już zrezygnowałam...
Dziękuję za uznanie dla mojego pstrykania ..robię to co lubię i daje mi to olbrzymią frajdę jak każdy cieszę się z każdego dobrego słowa!
0o-
lemonka Tawułka właściwie rozpoznana

Wiesz, że każdy mój pobyt na działce kończy lub zaczyna się większą lub mniejszą
sesyjką .

Cyprysik w dużej donicy zadołowany w gruncie owszem...

dziękuję,za poranne sympatyczne odwiedziny
Izo!