Grażynko, wreszcie dotarłam i do Ciebie (nie wiem jak to się dzieje, ale pomimo, że mam śledzenie Twojego wątku to nie docierają powiadomienia

) - miałam sporo do nadrobienia, ostatni raz byłam tu w marcu!!!
(główny powód zaniedbania forum to przeprowadzka!!) w tym czasie piękna wiosna u Ciebie zagościła, też chyba jak Jola
(jolciajci) masz podgrzewane podłoże - u mnie tulipany ani myślą jeszcze kwitnąć, szafirki dopiero wystawiają ostrożnie łebki a narcyzy... dopiero dwie najwcześniej sadzone odmiany się pokazały, tylko krokusy ratują honor rabatki ;)... pięknie i kolorowo u Ciebie, pozytywnie zazdraszczam

.
zachwyciły mnie też liliowce, lekkiego bakcyla już złapałam

, kupiłam jakieś mieszane w OBI, wsadziłam w domku do doniczki, nawet już się pokazały no i teraz walczę przygotowując miejsce dla nich i całej reszty roślinek którymi skutecznie zastawiłam wszystkie dostępne parapety!!
Twoje liliowcowe zakupy rewelacyjne, niech jak najszybciej zaczną kwitnąć, cobyśmy mogli nasycić oczy na forum!!
ciemierniki masz prześliczne, zakochałam się w tych kwiatkach

, wiosenne wszystkie bez wyjątku piękne, a kokorycz - pierwszy raz widziałam, naprawdę super jest, wygląda na bardzo kruchą.. co jeszcze? czy porzeczka krwista nadałaby się jako akcent w nieformowanym żywopłocie? bardzo mi się podoba, mam ją od dawna na liście chciejstw a Twoja jest taka 'dająca po oczach' kolorem - przepiękna!!
ale się rozpisałam... pędzę dalej nadrabiac zaległości

miłego dnia