Moja nowa wymarzona dzialka cz. 12

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Moja nowa wymarzona dzialka cz. 12

Post »

No wróciłam i jestem, a więc tak, nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej, mam zmienione leki i te już są ostatnimi, które maja pomóc, jak nie to będzie kiepsko, ale na pewno będzie dobrze, niech no tylko wiosna przyjdzie w końcu :tan
Marysiu, Lucynko, , Adaś to jest ta moja znaleziona połówka jabłuszka, tylko ta połówka do mojej pasuje jak ulał, żadne inne nigdy tak nie pasowały po prostu ;:167
Tereniu chciała bym bardzo mieć to za sobą w całości, ale to tylko komisja od orzekania o niepełnosprawności, nie zusowska niestety, ale dobrze, że to załatwiłam, bo teraz może łatwiej z pracą mi będzie, tylko nie wiem jak pracodawcy patrzeć będą na te moje łażenie po szpitalach, lekarzach ;:219
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Iwonko no tak jak wyruszymy w pole to dolegliwości jak ręka odjął ;:215 Teraz wypoczywaj, nie denerwuj się a leki na pewno pomogą. Nie myśl o tym co będzie w pracy, bo może ZUS też inaczej spojrzy na Ciebie skoro komisja zmieniła zdanie :D
Iwonko to ja to wiem i dlatego Lucynce napisałam ;:4 macie po prostu szczęście ;:167
Dobrej nocy Iwonko ;:196
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

No coż ;:131 nie znam Adasia, ale wiele razy Iwonka bardzo jasno dawała do zrozumienia, jakie wspaniałe stadło tworzą. ;:138 ;:138
Należą Ci się, Iwonko, szczere gratulacje. ;:433 Należą się Wam obojgu najszczersze gratulacje. ;:433 ;:433
Miłość wzajemna aż do grobowej deski to jest najwspanialsza rzecz, jaka może nas spotkać w tym krótkim życiu. ;:108
Co do zdrowia, to ono do Ciebie wróci, tylko musisz gorąco w to wierzyć. ;:108
Przyjdzie wiosna radosna, zajęcie wśród Twoich wypieszczonych roślinek i od razu poczujesz się jak młody bóg grecki. ;:303 ;:303
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Zgadzam sie z Lucynką z tym wszystkim co napisała ;:215 Iwonko niech no tylko zaświeci słonko to zaczniemy wygrzewać nasze schorowane kości :wink: i zaraz będziemy się czuć młodziej ;:196
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35

Post »

Super kulę zrobiłś ;:138 Muszę do czegoś ten pomysł wykorzystać, w końcu nie tylko Ro....coś tam może się w nią wplątywać. Muszę sobie zacząć zapisywać wszelkie pomysły podpatrzone na forum, bo ulatują z pamięci jak motyle.
Zdrowiej, Iwonko ;:196 Nie daj się choróbsku
Awatar użytkownika
christinkrysia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2006, o 18:37

Post »

Iwonko ze swej historii w temacie komisji pamiętam,że te odnoście grupy inwalidzkiej czasami wredniejsze niz ZUS-owskie. Komplet dokumentów był niewspółmiernie grubszy w stosunku do składanego w ZUS-ie. Wymagania mieli spore, a co do pracy - łatwiej znaleźć to fakt ale często pracodawca szuka z grupą bo coś tam z tego tytułu zyskuje ale w trakcie umowy ... chce mieć pracownika a nie "chorowitka" i tu jest problem :wink: Próbowałam kilka razy podjąć pracę mając grupę i rentę ale żadna z propozycji nie uwzględniała wyjazdów dla zmiany klimatu, turnusu rehabilitacyjnego itp więc dziękowałam i przez 17 lat byłam wolna.
Obyś Ty miała więcej szczęścia i zdrowia - tego Ci życzę z całego ;:167 i pozdrawiam.
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2015, o 00:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Iwonko , nie martw się na zapas , może na początek znajdziesz coś na pół etatu . Ważne żeby czuć się potrzebnym i wyjść chociaż na trochę z domu .Przed wszystkimi zmianami denerwujemy się niemiłosiernie , a najczęściej okazuje się że zupełnie niepotrzebnie .Ważniejsze jest Twoje zdrowie i dobrze że potrafisz być tak kreatywna i masz mnóstwo fajnych pomysłów .Jeszcze troszkę i będziesz dogrzewała się w słoneczku i cieszyła oczy wszelkim kwieciem , więc głowa do góry i do przodu dziewczyno .Myślę że gdybyś w kuli podczepiła w środku kolorowe pisanki to będziesz miała świąteczną ozdobę . ;:168
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No to dziś nocna zmiana mnie czeka, nie dość, że dziś pełnia zimowego księżyca, to jeszcze się zaćmi, no i na koniec kometa będzie frunęła, oj ja to się mam, z tym księżycem ;:185
A druga sprawa, smutna, no i choroba w rodzinie, ciężka choroba, siostry mąż, a mój szwagier, będzie operowany 14 lutego, Boże jak się boję ;:185
Elu ja mam nadzieję, że dobrze będzie, ale jak widzisz jak coś z jednej strony się prostuje, to z drugiej krzywi, no nie może być pięknie ;:185
Krysiu u nas ta komisja jest łagodniejsza bo kasy nie daje tak mówią, no i faktycznie, badanie trwało chwilkę, i ocena stanu zdrowia tylko z papierów praktycznie, dziękuję i Tobie również zdrówka życzę ;:196
Iwonko oczywiście, że nie tylko Rodochition, inne pnącza też, ja go wplatałam, ale jak mi nie wyjdzie w tym roku to wplotę co innego ;:108
Jadziu i tego się trzymajmy ;:215
Lucynko dziękuję ;:196 , a ze zdrówkiem, to pewnie, że będzie dobrze, już nie jest źle, a będzie jeszcze lepiej ;:215
Marysiu kochana ;:196
A tu ta świecąca kulka, no spokoju mi nie daje, zagląda w okno i śmieje się ze mnie :evil:

Obrazek

Obrazek
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Iwonko, znowu dotyka Cię smutek. ;:174 Tak bardzo Ci współczuję. ;:167 ;:167
Przeżywałam zawał i operację mojego M, rozumiem Twój strach i niepewność. ;:108
Jednak namawiam do pozytywnego myślenia, to się sprawdza. ;:108 Naprawdę. ;:108
Gorąco Cię pozdrawiam ;:196 i utulam. ;:168
Pozdrawiam. Lucyna
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Iwonko bądź dobrej myśli jak chodzi o szwagra, będzie dobrze ;:215
Księżyc nie daje Ci spać, mnie jakoś nie przeszkadza :uszy Podejrzewam, że raczej nie księżyc tylko myśli błądzące do szpitala nie pozwolą Ci spać. Nie denerwuj się kochana ;:196
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziewczyny kochane, Lucynko, Marysiu, jest mi ciężko bo jest ode mnie dużo starszy, opiekowali się mną z siostrą moją, jak byłam małym dzieciakiem, lubię go bardzo, bliska rodzina, a szybko to poszło, bo najpierw z gulą w gardle do lekarza poszedł, wycinek zaraz wzięli, okazało się rak krtani i to złośliwy nowotwór, przykro bardzo, choć wiem, że powinniśmy wszyscy pozytywnie myśleć to jednak strach jest.
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Iwonko, mój kuzyn po operacji takiego guza żyje już 14 lat. Jedynym mankamentem jest to, że trudno mu rozmawiać z tymi, którzy go nie znają, bo mówi bardzo niewyraźnie. Ale żyje, czuje się dobrze i pracuje ciężko - jest rolnikiem. ;:108
Śpij spokojnie, ;:19 zignoruj łysego. ;:196
Pozdrawiam. Lucyna
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Lucynko ;:196 , a łysego mogę ignorować, rolety zasłaniać, ale on mnie ignorować nie chce ;:185
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Dziwne oddziaływanie ma na Ciebie łysy dobrze ,ze nie mam z nim kłopotu .Współczuję ci Iwonko tej nocki ;:168 ;:196
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Iwonko u mnie też łysy taki duży - to wskazuje że mróz będzie - kiedy ta zima od nas odejdzie ??
Ściskam serdecznie ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”