Witam w piękny majowy dzień
Spędzony pracowicie, chociaż temperatura nie zachęcała do pracy (27 st.).
Martusiu czyli tak jak zaplanowałaś wróciliście

i grzybobrania nie było

Rabatkę już zaczęłam, środkiem posadziłam cztery dalie. Brzegi to od dróżki żurawki, a od drugiej strony siane przeze mnie kwiatki (ciekawe kiedy urosną

)
Alu nie ma co ryzykować i trzeba robić tyle ile wolno, a może podwyższone grządki? Wypoczywałam w niedzielę a dzisiaj praca! Zdrówka
Elu doczekasz się mnóstwa siewek orlików, jak też kiedyś dosadzałam, brałam co dawali aż w pewnym momencie usuwam, bo trawniczek mam

Masz rację nie ma skończonej rabaty, bo rabata
żyje 
Pozdrawiam
Julciu a nie chodzi Ci o orliki?

Już powoli zapełniam rabatkę dzisiaj wysadziłam wszystkie żurawki z przedszkola, bo jak odnawiam to zawsze coś ląduje w doniczce i teraz się przydało

Krzewy tam rosną ogromne bukszpany i dzisiaj je mocno zredukowałam. Miłego wieczoru
Marysiu rzeczywiście marketowe mają niespotykane kolory

cudowny maj
Moniko raz kupiłam u forumowego Emila ale po dwóch sezonach odszedł, teraz zbiorę nasiona na wszelki wypadek, chociaż jak mój sprzedawca ma w tym roku to i może za rok będą

Jakoś mało cienia było, ale wieczór wspaniały, bo wieje lekki wiaterek
Dorotko orliki jak usuwam to pcham do doniczek i zawsze ktoś się nimi zaopiekuje

Jak chcesz mogę Ci nazbierać siewek? a swoją drogą rok temu dostałam dużo nasion i wysiałam, ciekawa jestem jak zakwitną? Nie ma trawy z boku, chyba że myślisz o trawie która będę siać ? ale to dopiero po BC, bo będę miała gości i będą deptać

Zaraz pokażę co juz jest na rabatce
Iwonko tak wszędzie mam pełno siewek nawet tych odmianowych, ale dopiero jak zakwitną to wiadomo jakie są
No to rabatka aktualnie
I bzy które dzisiaj tak cudownie pachniały!
pierwsza krzewuszka już kwitnie
Miłego wieczoru!