Dorotko,dziękuję za pamięć,za miłe słowa,które tak budują ,może w końcu coś się odmieni i będę z Wami codziennie,bardzo bym chciała,pozdrawiam
Alu,cieszę się z tak sympatycznych słów i z tego ,że pamiętasz o mnie ,chociaż ja tak mało teraz jestem,u mnie bardzo lubimy zupę dyniową ,więc trochę robię na zimę zapasu pulpy dyniowej ,ale dyń jest dla połowy forum,tylko wszyscy tak daleko mieszkają ,pestki są bardzo zdrowe,ale ja nawet nie mam czasu i wyciągać tylko wyrzucam na kompost,może się poprawię,pozdrawiam Cię serdecznie i buziaczki przesyłam
Maryniu,jak miło,że jesteś i pamiętasz,cieszę się ,że podoba Ci się mój jesienny ogród ,chociaż bez mojej obecności ,ale jak widać radzi sobie,chociaż zaległości mi się piętrzą i w ogrodzie i na forum,pozdrawiam gorąco
Mati,dopiero teraz widać rzeczywiście te iglaki i zwraca się na nie uwagę i dzięki nim ogród nie jest pusty,a w zimie jak zasypie ich śnieg też pięknie wyglądają ,nigdy nie robiłam zdjęć w zimie ,ale w tym roku dopilnuję ,żeby były ,przynajmniej się postaram ,bo jak widać życie ciągle płata problemy,pozdrawiam i zapraszam,dziękuję za miłe słowa