Kocham każdą roślinkę:) Zakątek Annes 77 cz3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Kocham każdą roślinkę:) Zakątek Annes 77 cz3

Post »

Moni William Christie według mnie zachwyca,ale tylko na zdjęciu.W rzeczywistości kwiaty ma mniejsze i łapie go czarna plamistość,drugi raz bym jej nie kupiła ;:222

Persymona zamiast William Christie polecam Ci Marię Theresę ;:108 ,która jest mega zdrowa,wciąż kwitnie,a kwiaty na krzewie bardzo długo się utrzymują ;:108

Grażynko zdrowie Williama kiepskie,choruje mi na czarną plamistość corocznie,łyse badylki sterczą,a kwiaty jedynie ma piękne...
To za mało...

Aneczko ta róża w rzeczywistości nie jest taka ładna,na fotce wyszła cudnie ;:224

Baseda zapraszam do odwiedzin:)Miło mi,że Ci się u mnie podoba :D

Ilonko First Lady mnie w tym roku zachwyca,ale w poprzednich latach nie była taka piękna.Mam ją już kilka lat,rośnie sobie na słonecznym stanowisku pod płotem ;:108 Jeżówki mną zawładnęły,jeszcze bym dokupiła,może na targach w Kalsku coś dorwę....
Daydream jest śliczna,kwiaty długo się trzymają,a pędy są sztywne i nie pokładają się na boki.

Reniu William w całości wygląda nieciekawie,jedynie portrety mu robię,Na drugi rok możliwe,że przeniosę go do donicy i pod moim czujnym okiem się nim zaopiekuję.Przygotuję Asahi biostymulator,który naprawdę pomaga.

Daydream na koniec dla Was...

Obrazek

Zapraszam do nowego wątku..

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=79868
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”