Aniu,witaj,cieszę się ,że podoba się ogród i roślinki,Fan Tan rzeczywiście śliczna ,ogród wymaga ciągłej pracy i na początku i teraz też cały czas coś nowego powstaje ,czasem się dziwię jak to zrobiłam,i mnie wydaje się ,że niemożliwe a jednak,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
Ewciu,fajnie ,że się podoba piwonia ,ona i dla mnie była tajemnicą i niespodzianką,cyprysiki nutkajskie bardzo lubię ,i posadziłam w alei 7 szt ,były małe ,ale teraz szybko rosną,
Grażynko,ja też zawsze marzyłam o grzybkach na działce,bo pomyślałam ,że jak kiedyś nie będę mogła jeździć na grzyby daleko,to na święta zawsze nazbieram u siebie ,w tamtym roku miałam z ogrodu 3 słoiki litrowe suszonych grzybków,zakopuję pod brzozy wszystkie obierki z czyszczenia grzybów i stare grzyby też ,żeby się rozmnażały ,nawet urósł mi 1 prawdziwek,pozdrawiam

i buziaki dla Ciebie
Kasiu,iglaki są takim filarem ogrodu i zawsze powinny być,dzięki wielkie za firletkę,cudownych snów
Aniu,lubię takie duszki w ogrodzie,a żarnowce przywiozłam z lasu i kupiłam czerwony ,teraz nasiały się ogromnie i mam różne odcienie pozdrawiam
Małgosiu,teraz może piękne okazy ,ale ja kupiłam w szkółce 1m wysokości po 10 zł może 5 lat temu i sobie rosną ,jest ich w tej alei 7 szt ale przez ostatnie lata rosną bardzo szybko ,na początku jakby stały w miejscu,pozdrawiam