jak wstanie to czas będzie dla niego

Kasiulka dzięki za pochwały , na naszej działeczce jest wszystko , praca i przyjemność,dla duszy i ciałaKasiula17 pisze:Jak dla mnie ten teren jest ślicznie zagospodarowany.![]()
![]()
Śliczne widoczki a jaka urocza para.
Alu miłe słowa do mnie piszesz , dziękialicjad31 pisze:Grażynko piękne różyczki ,pięknie skomponowane rabaty![]()
Lilie śliczne i takie wysokie
Teresko jestem panią na swoich włościachtesia39 pisze:Pięknie zagospodarowałaś to Swoje 5 arów![]()
![]()

Andziu miło Cię gościć , w moim małym raju czuję się fantastycznie, cały urlop spędzę na działeczce,lilie właśnie zaczęły wydawać swoją przepiękną wońAndzia84 pisze:Grażynko nadrobiłam trochę zaległości i u Ciebie wczytałam się dłużejJestem zachwycona jak na tak niewielkiej powierzchni udało Ci się wszystko tak fantastycznie pomieścić. Nic dziwnego, ze to Twój taki mały raj, z którego pewnie wcale nie chce Ci się wychodzić. Przepiękna jest ta delikatnie różowa dalia i ta biała-też fantastyczna. I lilie-ach pewnie pięknie pachną. Ślicznie u Ciebie, tak po mojemu
Marysiu dzięki że się odezwałaś , masz wspaniałą mamę , która teraz w tych chwilach jest Ci bardzo pomocna , dogląda Ci działeczki,nóżka szybko ci się wygoi i wrócisz do swoich ukochanych kwiatkówMariaWy pisze:Witaj Grażynkoz połamaną nogą przydreptałam do Ciebie , Bardzo dziękuję za pozdrowienia mama mi przekazała .
jak ja Ci zazdroszczę przebywania na działce (tak pozytywnie)takie piękności pokazujesz ciekawe jak tam moje kwiatuchy i cała reszta sobie radzi be ze mnie , kiedy ja będę mogła zobaczyć swoje piękności???
dzisiaj na niedzielny dzień moje arystokratki pozdrawiam i miłego dnia życzę