Biedronka641-Alu fakt,margaritka ładniutka,kwitnie od wiosny non-stop,,,szkoda,że tylko jesden sezon jest

Host kilka tez mam przypalonych,,,bo nie rosna w głębokim cieniu
Sylwia85 Jeżynki są bardzo smaczne

Malwy,,,jak malwy,,,po prostu rosna i kwitną,A bez host nie wyobrażam sobie ogrodu
gogo76p-GosiaczkuDziękuje za mile słowa.W tym roku mój ogród nabrał juz uroku,,,i myślę,że z roku na rok będzie juz pieknie,bo będą roślinki większe,sporo ich jeszcze na wiosne dokupiłam
jonatanka-Asiu Jak masz cień,,,to przesadź je ,będzie im lepiej,A słońce dobrze tolerują moje ;Gold Standard ; Golden Tiara ;Christmas Tree ;Whirlwind ; Sieboldiana - Elegans,,,ale u mnie jest bardziej zielona a nie niebieska;Albopicta ;June,August Monn,Orange Marmolade, France

dziękuję za życzonka i miołego wieczorku
MID2006-Madziu ;kropelka-Mariolu Witaj.

Mnie cieszą wszystkie kwitnienia,A hosty, róże wiadomo,,,wszystkie zawsze są piękne

Oczywiście,że przyjemnie mieszkać jak w orodzie jest pełno kwitnien,,takie klimaty po prostu kocham
Iwonko 0042 Najlepiej kupować roślinki z kwiatami,wtedy widzi się co kupuje,,,ale nie zawsze taki mamy wybór,I mamy to co mamy,a raczej to czego nie chcemy mieć

Hibiskusy bardzo lubię wszystkie.Nie mogę się doczekać na kwitnienia bylinowych,, już mają pąki co raz do nich zaglądam
nachyłek -Coreopsis "Ruby Frost"
Liatra kłosowa - Liatris spicata
Omżyn Dawida ? Buddleja davidii 'Empire Blue' wreszcie zakwitła

i kilka liliowców jeszcze
[URL=www.fotosik.pl]