Ale u mnie leje. Czekałam już na ten deszcz, było sucho straszliwie.
Czy oglądacie program Domo? Około 19 jest program Miejski ogrodnik a koło 21 Gardeners world. Polecam gorąco
Gosiu, widziałam już kilka ogrodów pokazanych w zupełnie inny sposób niż pokazuje to właściciel. Może dlatego, że właściciel zna ogród na pamięc i nie zwraca na niektóre detale uwagi? Świeże spojrzenie jest zawsze pożądane
Gosiu Nutkowa, to z lilią to krwawnik, natomiast na trzecim zdjęciu od końca to tawułka. Ja tez najbardziej lubię te połączenie kolorystyczne. Ale żółty z fioletem też pięknie wygląda. Największy problem z łączeniem mam z czerwonym.
Aniu, pytasz o różę? Niestety nie znam nazwy.
Aga, szałwia jeszcze kwitnie, ale już powinnam ją ściąć, bo nasiona już są, a nie chcę, żeby się rozsiała.
Elu, miło,że zajrzałaś. Zaraz pobiegne zobaczyć co u Ciebie.
Ewuś, jestem ciekawa, czy ostnica odbije.Chociaż wątpię
Jagódko, postaram się spełnić Twoją prośbę, chociaz myślałam, ze ja mam takie zwykłe już w sumie pospolite róże
Najgorsze, że ja nie znam nazw, imion większości z roslin. tylko róże jakoś zapadają mi w pamięc
Anetko, Jestem zadowolona Stephani. Bardzo zdrowa, jak na razie, bardzo długo trzyma kwiaty, przekwita też całkiem dobrze. Może jutro zrobię zdjęcia, jeśli pogoda pozwoli.
Aniu, miło widzieć nowego gościa.
Ewa, ja bym jednak wolała miec wolną rękę jeśli chodzi o ogród. Byłby zupełnie inny. teraz ciężko dopasowac rośliny. Te które są były sadzone na szybko, bez kompozycji, po prostu kupowałam co mi się podobało. Teraz zmieniłam podejście, ale na razie brakuje mi zdecydowania, żeby czegoś sie pozbyć, mimo, że nie pasuje. Lubię kazda roslinę w moim ogrodzie.
Helenko, lubię takie zestawienia, szczególnie jeśli chodzi o kolory.
Geisha