Kochani(ne) ,dokończyłam sadzić to,co szczodry Olek mi wczoraj nakopał ze swojej działeczki.Wypieszczonej działeczki.Do bólu wypieszczonej

No co,zazdrość mną targa
Tak
Basiu,to wielosił.Rozsiewa się bardzo,ale ma tak ozdobne listki,że nie przeszkadza mi to,na razie
JagiS byłoby super,gdybym po pracy miała czas na ogród.Niestety,czasami czeka na mnie
tysiącpincet zajęć,większości autorstwa mojego męża.Staram się jednak zawsze choć na wiaderko chwastów wpaść na rabaty,ale końca nie widać.O twoich gustach pamiętam,więc uprzedzam,zapodam zaraz czerwoności,których nie lubisz
Grażynko to chyba ubiorek wieczniezielony.Porzeczka daje czadu rzeczywiście,ale w tym roku po kwitnieniu planuję ją pierwszy raz przyciąć.Zrobił się duży krzak,boję się,że w środku się ogołoci. Ty tniesz swoją?
Asiu zawsze się szczególnie cieszę,gdy ktoś sobie o mnie przypomni i skręci

A ,że ja mam bardzo mało czasu na forum,więc rozumiem,że na odwiedziny czasami trzeba poczekać.Na murku jest ubiorek i gęsiówka.
Tym bogatym w zdjęcia postem kończę drugą część wątku. Dziękuję za waszą obecność,gorąco zapraszam do nowej,którą rozpocznę,
kiedy wiosna buchnie majem
Proszę moderatorów o zamknięcie wątku